Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Invitatie la teatrul „Tony Bulandra” din Targoviste

  Diseara la orele 19:00, in Sala mare a teatrului „Tony Bulandra” din Targoviste, sunteti invitati la teatru, unde se joaca piesa „Furtuna” de  Alexandr N. OSTROVSKI.

 Piesa Furtuna reprezintă apogeul artistic în creația dramaturgului. Aceasta descrie drama unei familii din Rusia, prabușită în propria mocirlă, lipsită de adevăr unde relațiile dintre părinți și copii, soț-soție sunt simboluri ale ipocriziei sociale.    

”Spectacolul  FURTUNA prezintă istoria unei femei cu o lumină interioară aparte, legată de Dumnezeu, care există într-o lume lipsită de voință, unde cei care o înconjoară sunt slabi și lipsiți de credință.

Furtuna vine pentru a trezi sufletele omenești și tot ce este viu în oameni. Pentru fiecare personaj, reprezintă un factor diferit…o prevestire, începutul unei noi vieți, proces de curățare interioară, vocea Celui de sus care previne unele evenimente sau pedeapsă pentru păcate.” – a declarat Dumitru Acris.

Regizorul Dumitru Acris a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau in 2004. Ca actor al teatrului „Luceafarul” din capitala Republicii Moldova a castigat in 2002 premiul UNITEM „Steaua fara nume”, iar in 2007 a primit de la Presedintia Republicii titlul onorific de „Maestru in arta”.

Distribuția:
Delia LAZĂR – Katerina
Antonia IONESCU MICU – Varvara
Sebastian BĂLĂȘOIU – Tihon
Cristina DUMITRA – Kabanova
Andrei BRATU – Boris
Virgil AIOANEI – Kudrias

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin