Ioana Popoviciu: Vă așteptăm la Atelierul lui Moș Crăciun din localitatea Runcu

Ioana Popoviciu, alături de colaboratorii săi, vă invită duminică, 11 decembrie, de la ora 13:00 cu multe surprize, la Pensiunea ”Bianca” din localitatea Runcu.
”Vom învăța să facem lucruri noi, coronițe, globulețe, aranjamente de Crăciun, îngerași, concursuri și ca de fiecare data fiecare copilaș va primi daruri și va pleca acasă și cu obiectul realizat.
Oricine dorește să facă o surpriză celor mici este binevenit! Un cadou înseamnă și o poveste, un cântec, un sfat, toate sunt binevenite! Dacă sunt voluntari care să mă ajute cu transportul celor mici, dacă va fi cazul, din Pietroșița, Dealu Frumos sau localități limitrofe. Vă mulțumesc încă de pe acum pentru ajutor! Orice copilaș care= dorește să vină la atelier și nu are posibilitatea să ajungă, vă rog să-mi scrieți în privat, voi veni personal să-l iau. Abia aștept să vă îmbrățișez! VĂ ROG SĂ DISTRIBUIȚI, în acest mod dăruim zâmbete împreună!”, a transmis Ioana Popoviciu într-un mesaj pe pagina de facebook.
Implicată în viața comunității prin diverse proiecte social-culturale, Ioana Popoviciu a fost și candidat la Primăria din comuna Pietroșița iar în prezent este membru al PNL Dâmbovița.
Oficial Media / Ioana Popoviciu: Vă așteptăm la Atelierul lui Moș Crăciun din localitatea Runcu
Oficial Media / Ioana Popoviciu: Vă așteptăm la Atelierul lui Moș Crăciun din localitatea Runcu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share