Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionel Petre: ALDE se reformează și continuă pe scena politică

Ionel Petre, fost președinte ALDE Dâmbovița -dar și actual, nota redacției-, ne informează cu privire la programul propus de conducerea ALDE și este încrezător că singurul partid liberal, după cum afirmă, are șansa de a se impune la viitoarele alegeri.

Facem precizarea că redacția noastră nu a găsit, nu cunoaște, la nivel județean un alt reprezentant ALDE, drept pentru care dincolo de calitatea de om politic, Ionel Petre rămâne liderul alianței liberal-democrate din Dâmbovița.

Ionel Petre: ALDE se reformează și continuă pe scena politică

”ALDE pare că se trezește stabilind în ședința de astăzi, data Congresului Extraordinar pentru redenumirea partidului, stabilirea conducerii dar și adoptarea noului statut, pentru ziua de 16 Aprilie 2021.
După o perioadă în care membrii și simpatizanții singurului partid liberal din România s-au aflat sub șocul negativ al alegerilor din ultimii doi ani, se creionează o direcție concretă, cu membrii responsabili și conducere nouă formată din oameni cărora lucrul în echipă nu le este străin. E de bine, spun eu!
România, mai mult decât oricând are nevoie de echilibru politic, de stabilitate economică și de proiecte pe termen lung, fără să lase deoparte drepturile și libertățile individuale iar noua formulă ar putea acoperi aceste nevoi.”

ALDE se reformează și continuă pe scena politică

”Oamenii așteptă un semn adevărat de viață politică și o reformare din temelii. Lecții au fost multe însă învățămintele sunt cele care vor face diferența.

Nicolae Iorga spunea că : ” Un popor care nu-si cunoaște trecutul e condamnat să-l repete”

Suntem, oare, dispuși sa învățăm?!”

Citește și:

Excluderea vine în urma deciziei de a nu se alătura politic către alianța cu Pro România pe care cei de la centru au format-o deja, – ”Nu pot accepta decizia ALDE, de a merge mai departe în PRO România intr-o relație aproape de vasalitate. Dacă suntem liberali trebuie sa rămânem liberali! Eu asa sunt și așa voi rămâne!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share