21/04/2021

Ionuț Bănică, cere ajutor pentru sănătatea cetățenilor din comuna Corbii Mari

Primarul Ionuț Bănică a inițiat o campanie de strângere de fonduri contra pandemiei COVID-19.

„Oameni buni de pretutindeni, a venit momentul să trecem la un alt nivel de implicare. Acum câteva luni, nimeni nu-și putea imagina că vom trăi astfel de vremuri, cu astfel de încercări. O luptă cruntă și de uzură împotriva unui virus extrem de puternic și necruțăror a trezit în noi sentimente de îngrijorare acută. Dublate de confrmarea mai multor cazuri de persoane infectate cu COVID-19, ele apasă greu asupra comunității, din toate punctele de vedere.”

Ionuț Bănică a menționat că întreaga comună se află într-o bătălie pe care avem obligația să o câștigăm. În joc se află sănătatea întregii comune, ” a părinților și bunicilor noștri, a copiilor noștri. Pentru asta, însă, avem nevoie de ajutor.”

 

Există necesitatea de a fi colectate fonduri pentru achiziția urgentă de materiale specifice, echipamente medicale, măști, combinezoane, mănuși, dezinfectanți etc, sau direct materiale specifice. Lista de nevoi de atât de lungă și lupta devine în fiecare zi mai complicată.

„Orice gest de omenie este, în acest moment, salvator. Orice donație înseamnă o gură de oxigen. Orice sumă poate determina salvarea unor oameni.

Ca atare, lansez astăzi o campanie de strângere de fonduri, care vor fi destinate exclusiv achiziției materialelor de care am amintit. Banii vor fi gestionați și folosiți prin contul nostru de trezorerie, cu maximă transparență privind cheltuirea lor (extrase, facturi, chitanțe). Haideți să ne ajutăm într-un moment de maximă provocare. Suntem puternici dacă suntem uniți ”

Contul în care pot fi făcute donații este:
RO12TREZ27621370201XXXXX
Trezoreria TITU,
Beneficiar Comuna Corbii Mari,cod fiscal 4402612

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share