Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionuț Săvoiu – secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Detalii referitoare la stadiul unor proiecte

Ionuț Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor a dat detalii referitoare la stadiul unor proiecte în care este direct implicat. Revoltat de zvonurile false din spațiul public politicianul social-democrat a postat și pe pagina personală următorul mesaj:
Ionuț Săvoiu - secretar de stat în Ministerul Transporturilor
”Asa cum ne au obișnuit, băiețeii de la USR sunt specializați în probleme rezolvate de alții dar nu de useristul Drulă când era mare șef la Transporturi. Mai nou, un obscur reprezentant al acestora în goana după notorietate și vizibilitate plânge pe umerii dâmbovițenilor și face petiții online anunțate pe modul video. Așa spera ei cu ipocrizia caracteristică sa adune voturi atunci când lucrurile vor fi înfăptuite. Revoltat fiind după aproape un an de efort de echipă pentru îmbunătățirea siguranței circulației pe drumurile naționale din județ îl sfătuiesc pe deputatul vlogger să lanseze o petiție și pentru intersecția de la Lucieni. Sa se pregătească și pentru cea din comuna IL Caragiale.
Dupa cum se vede mai jos, lucrările de amenajare a intersecțiilor cu drumurile județene situate pe DN72 la ieșire din Nisipurile și Lucieni unde frecvent se constata accidente de circulație sunt în curs de contractare în sistemul de achiziții publice. Sperăm că în acesta toamnă amenajările sa fie finalizate luând în considerare că depunerea ofertelor se va face pana la finele acestei luni.

Ionuț Săvoiu – secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Pentru soluționarea urgentă a amenajării corespunzătoare din punct de vedere a siguranței circulației pe DN 72 la intersecția cu drumurile județene, am depus un efort de echipa constant pe perioada unui an de zile. Situațiile au fost semnalate și documentate de Președintele Consiliului județean Corneliu Ștefan, primarii PSD de la Razvad și Lucieni, secția de drumuri naționale Târgoviște și serviciul circulație al Inspectoratului județean de politie. Au fost realizate proiecte tehnice cu personalul propriu al CNAIR și DRDP. Proiectele tehnice au fost avizate pentru siguranța circulației și în comisiile tehnico economice al DRDP și CNAIR. Pe baza acestor proiecte au fost emise autorizații de construire, a fost aprobată finanțarea în bugetul CNAIR și lansate achizițiile publice în aceasta vară.
Precizez ca în cursul anului 2022 au mai fost amenajate cu benzi de încadrare 4 intersecții și pe DN71 la întrarea în Viforata, Aninoasa, Doicesti și Vulcana Pandele. Mulțumesc tuturor celor implicați în aceste mici proiecte fără de care lucrurile nu pot fi realizate.”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share