Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

COVID 19: Ludovic Orban intră în izolare 14 zile, la fel ca ceilalți lideri PNL – Video

Orban în izolare

Potrivit agențiilor de știri, Ludovic Orban a mai anunțat că intră în izolare toți liderii PNL, inclusiv miniștrii, dar a asigurat că guvernul interimar rămâne funcțional.

Orban în izolare – COVID 19

Premierul interimar liberal Ludovic Orban, care se aștepta să fie din nou desemnat candidat la conducerea guvernului, a anunțat că întră în autoizolare pentru 14 zile, după ce un coleg din conducerea PNL, senatorul Virgil Chițac a fost testa pozitiv și este infectat cu coronavirus.

„ Solicit întregului dispozitiv de luptă împotriva coronavirusului să nu înceteze procedurile pentru a nu afecta capacitatea de luptă” a mai spus Orban, care a precizat că din motive sanitare, PNL nu va mai merge la consultări la președinție.

Astăzi, președintele Klaus Iohannis are programate consultări cu partidele parlamentare pentru a desemna un nou candidat la funcția de premier după ce joi, ministrul de finanțe, Florin Cîțu a renunțat la nominalizare cu numai jumătate de oră înainte de votul în plenul Parlamentului.

Video declarații Orban despre autoizolare. Sursa: Romania TV

Vergil Chițac:

”Dragi prieteni,

Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">