Îți cauți un costum de mire sau o rochie de mireasă, vino la CRAFT în acest sfârăt de săptămână

Ce poți să îți dorești mai mult dacă vrei să ai o nuntă pe cinste, cu costume și rochii de mireasă deosebite, sau un aranjament deosebit, dar și o muzică ieșită din tipare, cu jocuri de lumini.
Centrul Regional de Afaceri al CCIAT este din nou gazdă al unui nou episod al Târgului de nunți, primul pe acest an, unde s-a pornit cu dreptul chiar dacă e pandemie. Târgul este organizat de către CCIAT și firma Rayna Decor, iar programul este următorul: vineri de la 13 la 20, sâmbătă târgul va fi deschis între orele 10 și 20, iar duminică de la 10 la 18.
Directorul general al CCIAT, Florica Chiriță, a ținut să precizeze, că: chiar dacă e pandemie cu acest târg dăm startul programului expozițional, cu încredere că vom mai putea organiza și alte expoziții.
Sufletul acestei expoziții este Carmen Caragea, manager Rayna Decor, care a ținut să precizeze că industria nunților a fost cea mai afectată de acestă pandemie.
„Acest moment este foarte emoționant pentru noi, și avem așteptări mari de la anul 2022, mai ales că un eveniment cum este nunta nu e ușor de organizat fiind nevoie de timp pentru planificarea tuturor serviciilor”, a spus Carmen Caragea.
Cei interesați pot găsii aici costume de mire, rochii de mireasă, verighete, servicii foto-video, decorațiuni florale, prăjituri, coronițe, invitații și o mașină de epocă disponibilă pentru închiriere.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share