23/09/2021

Îți dorești o petrecere a burlăcițelor specială? Iată care sunt tendințele în 2021

A mai rămas atât de puțin timp până la nuntă, iar asta nu înseamnă altceva decât că a venit momentul mult așteptat – planificarea petrecerii burlăcițelor. Îți dorești ca aceasta să fie unică și specială, astfel încât mireasa să sărbătorească într-un mod inedit trecerea într-o etapă diferită a vieții.

Așa că, ești entuziasmată și nerăbdătoare să pregătești totul, de la locație până la decorațiuni, jocurile potrivite și meniu. Sunt atât de multe de pus la punct și cu siguranță, nu-ți dorești să-ți scape nimic din vedere. Nu e o sarcină tocmai ușoară, dar te poți lăsa inspirată de câteva idei pentru a face alegerile potrivite.

Vezi care sunt trendurile acestui an și marchează cu multă distracție și amuzament momentul de dinaintea căsătoriei!

  • Organizează o petrecere a burlăcițelor la piscină

Șansele de a da greș cu o petrecere la piscină sunt aproape inexistente. Puteți merge de dimineață, iar apoi să profitați la maxim de această zi. Muzică bună, cocktailuri exotice, relaxare, bronz și să nu uităm de dans. Ar putea să sune mai bine de atât? Și pe deasupra, puteți purta costume de baie personalizate. Astfel veți reuși să creați vibe-ul și atmosfera potrivite, specifice unei astfel de petreceri. 

  • Organizează o petrecere a burlăcițelor pe timpul zilei

Pe fondul situației actuale cauzate de pandemia de coronavirus, mulți renunță la ieșirile în oraș pe timpul nopții din cauza timpului redus pe care și-l pot petrece acolo sau din cauza riscului de infectare ridicat. Așa că, în această situație activitățile pe timpul zilei pot fi cu mult mai potrivite. Puteți merge la o degustare de vin, la un salon de înfrumusețare sau la masaj. Oricine s-ar bucura de o astfel de zi. Către seară alege un restaurant renumit în oraș unde veți lua cina într-o atmosferă relaxantă.

  • Organizează o escapadă a burlăcițelor

Ce zici de un city-break? Să mergi într-o altă țară cu cele mai bune prietene ale tale, unde există oportunități diverse de a vă distra, ar fi o experiență unică. Poți planifica de dinainte activitățile pe care urmează să le faceți, pentru a nu vă plictisi nici măcar o secundă – vizite, shopping, masa în oraș, ședință foto și multe altele. Mireasa va fi încântată de o astfel de escapadă. 

  • Planifică petrecerea burlăcițelor acasă

Petrecerile acasă încep să devină din ce în ce mai populare. Aici puteți petrece timp minunat și de calitate între prietene, acesta fiind atât de necesar înainte de o etapă semnificativă a vieții, cum este nunta. Pregătește un aperitiv atractiv, pe care îl poți consuma alături de vinul sau șampania preferată, iar dacă nu cunoști cu exactitate cum se asociază vinul cu mâncarea, poți citi mai multe aici. Alegeți anumite jocuri, poate o tematică, aduceți băutura preferată, încercați stiluri noi de dans, orice care va transforma această noapte într-o experiență de neuitat. 

  • Închiriază un apartament sau camere de hotel

Surprinde-o pe mireasă cu câteva decorațiuni, baloane, pălării aniversare, confetti și, evident, prăjiturele. În ceea ce privește gustările dulci, alege prăjiturile de la Mayore, care sunt o adevărată încântare și răsfățul ideal într-un cadru atât de special! Ideea de a închiria un apartament sau camere de hotel poate fi printre cele mai inspirate, deoarece ai un întreg spațiu la dispoziție pe care îl poți folosi pentru ca totul să arate exact așa cum îți imaginezi. 

Așadar, când vine vorba de planificarea unei petreceri a burlăcițelor ai o serie de opțiuni pe care le poți lua în considerare. Trebuie să ții cont de preferințele miresei, de disponibilitatea invitatelor, de locație, decor pentru a face alegerile potrivite, iar apoi nu vă rămâne decât să vă distrați. Folosește-ți creativitatea, încearcă să fii unică, creează o atmosferă plăcută, momente de neuitat, iar în acest fel, petrecerea burlăcițelor va fi, fără îndoială una reușită. 

Sursa: Unsplash.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share