27/10/2020

IUBIREA VOASTRĂ VINDECĂ

„Traversăm o perioadă foarte critică!” -auzim pe toate canalele media. „Din ce în ce mai critică!” Aproape că uităm să respirăm de atâtea știri sufocante prin conținutul lor paralizant negativ. Omul simplu (și nu doar el) care se lasă purtat de fluxul acut halucinant negativ al acestor puneri în temă este ucis, înainte de a fi luat contact direct cu inamicul numit corona și virus, la nivel psihologic mai întâi. Atâta negativism, atâta fatidic, e moarte indusă. Este un fel de moarte lentă. În condiții de latență, omul îngurgitează în supradoză că „Va muri!!” De ce spun asta?

Cunoscătorii deja știu că atunci când aduci obsesiv în discuție anume realități sau chiar false realități (cel de față nu aș numi că e o falsă realitate totuși, poate fi o armă biologică programată, nu știm!), mentalul individului procesează la fel de obsesiv acea hrană pe care, sub formă de informație, a îngurgitat-o. Iar astfel atrage în viața sa în mod inconștient fatidicul. Practic ajunge să trăiască realitatea care i se sugerează.

Flămânde după audiență, canalele și posturile media dezbat problema zilei, corona virus, în mod obsesiv, terifiant. Flămânzi după senzațional, telespectatorii, ca și radioascultătorii se îndoapă cu știri pe bandă care mai de care mai întunecate, mai sumbre. Iată cum obținem ucișii în serie. Omorându-i psihologic, mental: „Veți muri!!”

Luați în considerare întreaga realitate creată, dar nu vă deziceți de voi înșivă, nu vă pierdeți stăpânirea de sine. Fiți Pozitivi. Eminamente.

Credeți realmente în propriile voastre puteri, în propria forță (ființă) psihică de a lupta cu orice se abate asupra voastră. Dincolo de orice nenorocire e Dumnezeu pe care deja unii îl numesc Univers (cu Legile Lui), Eu Superior etc. Aveți deci Încredere, Credință!

Și:

Nu vă sfiiți să Iubiți, Iertați, să fiți Buni, Îngăduitori, Împăciuitori, Darnici, să binecuvântați oamenii pe lângă și locurile prin care treceți. Întreceți-vă cu voi înșivă în a oferi bucurii nu doar celor dragi, ci tuturor, așa, pur și simplu. Nu e nevoie de întâlniri pentru asta, mai ales în această perioadă. Faptele bune se pot aduce realității și la distanță fiind unii de alții. IUBIREA VOASTRĂ VINDECĂ!! Și (între noi fie vorba) dezarmează. V-ați gândit oare la asta?! Energia pe care o emite o inimă iubindă VINDECĂ la mii de kilometri distanță. E lucru demult știut. Încă Einstein spunea într-o scrisoare adresată fiicei sale că Iubirea este cea mai mare, cea mai puternică forță din Univers, însă Omenirea nu este încă pregătită să accepte o asemenea realitate. Atunci, la acea vreme, într-adevăr nu era pregătită, dar acum ea, Omenirea, Umanitatea e nevoie să ȘTIE că IUBIREA VINDECĂ, IUBIREA CREEAZĂ, IUBIREA INSPIRĂ, IUBIREA DĂRUIE, IUBIREA ÎNVINGE, IUBIREA E ÎNCEPUTUL ȘI SFÂRȘITUL.

Dumnezeu e IUBIRE.

Să închinăm deci Iubirii Ode, și să uităm să fim urâți, ranchiunoși, răi, măcinați de gelozii și trufie, de avariție și egoism. Corona virus?! Ce e de fapt asta??! Un semnal de alarmă, atâta tot. Renunțați să vedeți paiul din ochiul celuilalt și începeți prin a scoate bârna din ochiul vostru. E mult mai cu minte și cuminte. E mult mai Sănătos.

Hai s-auzim de Bine!

Multă SĂNĂTATE TUTUROR!

Stați în casă cuminți! Rugați-vă! Binecuvântați! Totul.

Și neapărat: IUBIȚI, IERTAȚI !

(Dana Staicu -26 martie 2020).

Citește și:

Constantin Dulcan: Gândirea pozitivă întărește sistemul imunitar, mărește energia vitală, crește longevitatea!

Cauzele SPIRITUALE ale bolilor – Louise L. Hay

Bucuria vindeca celulele si organele trupului

Dumitru Constantin Dulcan: „Să ne controlăm gândirea şi emoţiile, pentru că altfel ne putem îmbolnăvi“

Pacea lumii înseamnă în primul rând IUBIRE -Prof. Dr. Constantin Dulcan

Relațiile și legăturile de suflet. Cea mai profundă teamă care trăiește în voi: să fiți respinși

Fizica cuantică și autovindecarea

Distribuie acest articol Oficial Media
Share