Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Iulian Vladu: proiectele incepute vor merge mai departe


Nr. 36/20.06.2014
Comunicat de presă

Viceprimarul PDL Ciprian Prisăcaru a preluat atribuţiile de primar al municipiului Târgovişte, în urma unei şedinţe de îndată a Consiliului Local Municipal. Decizia este în concordanţă cu voinţa electoratului târgoviştean, care la alegerile locale din 2012 a acordat Partidului Democrat Liberal cel mai mare număr de mandate în consiliul local.
PDL îşi asumă, astfel, în continuare, proiectele de modernizare a municipiului reşedinţă de judeţ, precum şi rezolvarea problemelor cu care se confruntă târgoviştenii.
„Este o dovadă de responsabilitate politică faptul că nu s-a prelungit criza de la Târgovişte. Avem nevoie de o administraţie care să aibă stabilitate, continuitate şi linişte, pentru că drumul către modernizarea Târgoviştei este abia la jumătate, iar proiectele începute trebuie să meargă mai departe. Viceprimarul Ciprian Prisăcaru a fost nu numai alegerea firească a colegilor săi, dar şi soluţia de care are nevoie Târgoviştea, pentru că are experienţa şi energia necesare să asigure un mandat interimar conform aşteptărilor funcţiei”, a precizat preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share