Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ivermectina, medicament împotriva COVID 19: O singură doză poate distruge tot materialul genetic al virusului

„Am descoperit că doar o doză ar putea distruge tot ARN-ul viral (pe scurt, distruge tot materialul genetic al virusului) în 48 de ore. În plus, în doar 24 de ore, o parte semnificativă din el dispare”, a transmis dr. Kylie Wagstaff de la Institutul din cadrul Universității Monash, scrie News.com.au

Dr. Pierre Kory, președintele Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), cere guvernului Statelor Unite să analizeze de urgență multitudinea de date care arată Ivermectina are abilitatea de a preveni COVID-19, de a bloca dezvoltarea formelor severe în cazul celor deja infectați sau chiar de a ajuta în tratarea cazurilor grave.

Ivermectina, medicament eficient împotriva COVID-19, ignorat. Dr. Pierre Kory, președintele FLCCC Alliance: «Dacă îl iei, nu te îmbolnăvești»

Dr. Pierre Kory a fost audiat de Comisia Senatului în Probleme de Securitate și a insistat ca autoritățile medicale din Statele Unite (NIH, CDC, FDA) să revizuiască de urgență studiile existente și să traseze direcții medicilor pentru a prescrie Ivermectina ca tratament pentru Covid-19.

”Munți de date sunt disponibile, din foarte multe state din întreaga lume, informații care arată eficiența miraculoasă a Ivermectinei. Efectiv distruge transmiterea acestui virus. Dacă o iei, n-o să te îmbolnăvești”, a declarat dr. Pierre Kory în fața reprezentanților Senatului american.

Dr. Kory a declarat că deși eficacitatea vaccinurilor împotriva coronavirusului este încurajatoare, doctorii luptă în continuare pentru a salva vieți în unitățile de terapie intensivă, lipsind cu desăvârșire măsurile autorităților în ceea ce privește tratamentul preventiv, ce poate fi administrat și acasă.

“De ce procedura adoptată în cazul Remdesivir, un medicament ce a produs mult mai puține dovezi ale eficacității sale în tratarea COVID-19, cu un preț mult, mult mai mare, nu poate fi aplicată și în cazul Ivermectinei?”, a întrebat dr. Kory.

De asemenea, medicul american a contestat dificultățile întâmpinate de asociația Frontline COVID-19 Critical Care Alliance, căreia i-au fost blocate, în mod repetat, inițiativele de diseminare a informațiilor științifice despre acțiunea Ivermectinei, pe Facebook sau pe alte rețele de socializare.

Mai mult, el a mai reproșat că în ciuda faptului că media a transmis apelul Frontline COVID-19 Critical Care Alliance către autorități, de a reacționa pentru a opri această pandemie, ei nu au fost contactați de niciun reprezentant al Comitetului pentru Controlul Bolilor, al Institutului Național pentru Sănătate sau al Organizației Mondiale a Sănătății.

La finalul audierilor, inițiatorul acestora, senatorul de Wisconsin, Ron Johnson, a acuzat autoritățile medicale și agențiile de sănătate publică de incapacitatea de a explora și de a promova în tratarea COVID-19 a unor medicamente relativ ieftine, a căror administrare pentru uz uman este deja aprobată.

”Sunt sigure, sunt ieftine și ar putea fi incredibil de eficace”, a declarat senatorul Johnson, care incriminează faptul că agențiile guvernamentale s-au concentrat pe soluții scumpe, în locul celor care sunt deja folosite în tratamentul altor boli.

Dr. Pierre Kory a prezentat și un protocol de prevenire a răspândirii COVID-19, denumit I-Mask+ Protocol.

”Ivermectina, în combinație cu respectarea elementelor din I-Mask+ Protocol, poate salva sute de mii de vieți omenești din întreaga lume, oameni care nu mai trebuie să moară în așteptarea distribuirii la nivel global a vaccinurilor”, a spus dr. Kory în fața comisiei.

Protocolul cuprinde indicații privind profilaxia bolii, dar și metoda de tratament pentru pacienții care se află în stadiul incipient al bolii.

Prevenția presupune, pe lângă respectarea măsurilor clasice de protecție, administrarea următoarelor medicamente:

Ivermectina – pentru cei cu risc ridicat – 0,2 mg / kg corp – o doză în prima zi, una în ziua a treia, apoi o doză la fiecare patru săptămâni.

Pentru cei care au intrat în contact cu un bolnav Covid-19 – 0,2 mg / kg corp – o doză în prima zi, una în ziua a treia.

Vitamina D3 – 1.000 – 3.000 mg / zi

Vitamina C – 1.000 mg de 2 ori pe zi

Quercetin – 250 mg/zi

Zinc – 50 mg/zi

Melatonină – 6mg înainte de somn ( creează somnolență)

sursa: 3dots.ro

Citește și:


IVERMECTINA reduce cu 80% rata mortalității în rândul bolnavilor COVID


Ivermectina: Singurul medicament cu dublu beneficiu: previne și tratează COVID-19


Peste zece mii de oameni au protestat sâmbătă la Viena. Manifestanții nu mai acceptă restricțiile


Norvegia a înregistrat 29 de decese după vaccinare. Autoritățile anunță că vaccinurile sunt prea riscante pentru vârstnici


Domnule Cîmpeanu lăsați profesorii să își vadă de treabă pentru că ei știu ce au de făcut. Dumneavoastră știți?

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin