Jandarmeria Dâmboviţa a răspuns prezent la „Ziua de Curăţenie Naţională”

Jandarmii dâmboviţeni au participat în data de 17 septembrie a.c., la acţiunile de ecologizare care s-au desfăşurat la nivelul judeţului Dâmboviţa, în cadrul campaniei Ziua de Curăţenie Naţională 2022”.

Jandarmii s-au alăturat voluntarilor acestui proiect şi au participat la curăţarea arealelor naturale din proximitatea drumului comunal (DC 140) care leagă cartierul Priseaca de satul Teiș din comuna Șotânga și în zona pârâului Potopu din orașul Găești.

Încă din anul 2010 când s-a lansat pentru prima dată această campanie de ecologizare în județul nostru, Jandarmeria a răspuns prezent, iar de atunci am devenit parteneri în fiecare an.

Prin participarea la această campanie, jandarmii au dorit să-şi aducă contribuţia la păstrarea unui mediu curat și sănătos, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor.

“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în vederea curăţării întregii tări de deşeuri într-o singură zi.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share