Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

JANDARMERIA MONTANA in sprijinul turistilor cu autovehicule

montana

Am primit pe adresa redactiei un comunicat de presa din partea  IJJ Dambovita cu privire la un incident produs in Muntii Bucegi, in care doi turiști bucureşteni, aflați în dificultate au fost sprijiniți de jandarmii montani. 

Ieri, 07 februarie a.c., jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga aflaţi în patrulare pe traseele montane au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Cei doi tineri din municipiul Bucureşti se aflau cu autoturismul în deplasare pe DJ 713 Piatra ArsăDichiu şi intenţionau să ajungă la domiciliu. La un moment dat, în zona Vânturiş au derapat în afara drumului principal, din cauza unei porţiuni de gheaţă, fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea.

În urma acțiunii jandarmilor montani, turiștii au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul şi conduşi în siguranță până în zona Dichiu, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

                                                                                                   

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">