19/09/2021

Jandarmii, din nou la datorie!

Jandarmii hunedoreni vor fi prezenți pentru a asigura măsurile de ordine publică la evenimentelor ce vor avea loc în judeţ, începând de astăzi şi până dumincă, inclusiv.

Astfel, în perioada 13 – 15 august, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Hunedoara vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul mai multor manifestări sportive, religioase și cultural-artistice ce vor avea loc pe raza județului Hunedoara.

Campionatul național de super Rally – 2021, etapă ce se desfășoară în municipiul Deva, “Zilele orașului Simeria – Discoteca Tineretului” pe platoul Măgura Uroiului, Zilele orașului Geoagiu” sunt evenimente publice ce se desfășoară pe întreaga perioadă a weekend-ului și la care jandarmii hunedoreni sunt prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică. De asemenea, jandarmii vor avea în vedere zona lăcașelor de cult, unde se estimează un aflux considerabil de persoane, în special Mănăstirea Prislop și Biserica Adormirea Maicii Domnului din municipiul Brad.

„Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială și a situațiilor ce ar putea tulbura ordinea și liniștea publică. Vom acorda o atenție deosebită și zonei montane, pe traseele turistice, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru sprijinirea/salvarea turiștilor aflaţi în dificultate”, au transmis reprezentanții IJJ Hunedoara.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share