Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Jandarmii Timișoreni la „Arad Open Air Sand Festival Ghioroc”

Ne aflăm aproape de momentul deschiderii Arad Open Air Sand Festival Ghioroc, un eveniment mult așteptat de comunitatea arădeană, dar și de alți participanți, care vor veni să petreacă acest weekend, cu distracție și voie bună, pe plajă.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, ca instituție responsabilă cu măsurile de ordine și siguranță publică la acest eveniment, va fi prezentă printre aceștia, pentru a se asigura că la final, vor rămâne doar cu amintiri plăcute.
Astfel, jandarmii care vor acționa zilnic în cadrul patrulelor pedestre și a echipajelor auto, sunt garantul siguranței dumneavoastră, dar și al unei intervenții prompte și calificate în situația apariției unor încălcări ale normelor legale.
Pentru ca acest festival să se desfășoare în condiții de ordine și siguranță publică, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări:
 Cumpărați bilete numai din locurile special amenajate sau site-uri specializate;
 Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră;
 Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător;
 Nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp;
 Nu consumaţi alcool în exces ori substanţe interzise şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera;
 Nu faceți baie în lac pe timpul nopții;
 Dacă vă deplasaţi cu maşina în zona de desfășurare a festivalului, respectaţi indicaţiile forțelor de ordine și nu lasăți la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare.
 Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi gratuit numărul unic de urgenţă „112” .

Distribuie acest articol Oficial Media
Share