Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Kim Kardashian: “sarcina este cea mai groaznică experiență”

Kim Kardashian fotoeditor Oficial Media“LOL! Nu mă bucur de niciun moment și nu le înțeleg pe cele care spun că este o bucurie.”

Vedeta americană Kim Kardashian a făcut tot posibilul pentru a rămâne însărcinată a doua oară. Kim și soțul ei, Kanye West, se bucura de nașterea celui de-al doilea lor copil, un băiețel. Dar sarcina nu a fost deloc o bucurie dupa cum relateaza chiar vedeta. (Galerie foto Kim Kardashian)

Galerie foto Kim Kardashian
Galerie foto Kim Kardashian

Inainte de a naste a marturisit pe site-ul său de socializare: “Voi fi realistă! Pentru mine sarcina este cea mai groaznică experiență a vieții mele!” ‘!LOL! Nu mă bucur de niciun moment și nu le înțeleg pe cele care spun că este o bucurie. S-ar putea să fie din cauza pântecelui umflat, a durerilor de spate sau pur și simplu a minții mele închise care vede cum corpul meu ia amploare și nimic nu mă mai cuprinde”, a adăugat ea.(Galerie foto Kim Kardashian)

“Lumea nu spune anumite lucruri despre ceea ce se întâmplă când ești gravidă sau despre perioada de după. Îți spune cineva că, de exemplu, trebuie să folosești scutece două luni după aceea? !LOL! !Nu mi-a spus nimeni așa ceva!”, a continuat Kardashian. “De fapt toate acestea merită din plin pentru că la urmă voi avea un bebeluș încântător. Astfel încât pentru toate plângerile mele voi fi răsplătită 100 la sută și chiar mai mult”. Si a fost!

Kim Kardashian și Kanye West, căsătoriți din luna mai 2014, sunt deja părinții unei fetițe de doi ani și jumătate, North West, botezată la Ierusalim în aprilie anul acesta.(Galerie foto Kim Kardashian)
Kim Kardashian, de 35 de ani, și Kanye West, de 38 de ani, au fost citați în aprilie printre cele 100 de personalități cele mai influente din lume, conform revistei Time.(Galerie foto Kim Kardashian)Kim16

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">