Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Regina frumusetii din Thailanda intr-un gest emotionant alaturi de mama sa!

miss

Moment emoționant: Miss Uncensored News Thailanda 2015 îngenunchează in fata mamei sale, cea care a colectat si reciclat gunoi ca sa o poata creste de una singura. Cu tocuri si coroana pe cap, Khanittha Phasaeng, in varsta de 17 ani, i-a facut o vizita mamei sale imediat dupa ce a castigat premiul cel mare la concursul de frumusete Miss Uncensored News Thailand 2015.

Intr-un gest pe care asiaticii il urmeaza cu sfintenie, acela de a ingenuchea, indiferent de situatie pentru a-si arata cea mai inalta forma de respect,  Khanittha Phasaeng ii multumeste mamei sale pentru sacrificiile pe care le-a facut de-a lungul vietii pentru a o creste chiar in fata unor pubele de gunoi.

Mint Kanistha a crescut in saracie, alaturi de mama sa, ramasa singura, traind doar din colectarea si reciclarea gunoiului. Au fost atat de saraci incat dupa terminarea liceului, nu si-au permis ca Miss Thailanda din prezent sa urmeze si o facultate. In ciuda situatiei grele si a saraciei in care a crescut, Khanittha Phasaeng, nu s-a rusinat niciodata de conditia sa si de modul in care mama isi castiga existenta, ba din contra, a muncit alaturi de ea in colectarea deseurilor.

Nu există nici o galerie selectat sau galeria a fost șters.

Tot ceea ce am astazi se datoreaza mamei mele. Si eu si ea am muncit facand o munca onesta, nu exista niciun motiv pentru care sa ma simt inferiora. Cand juriul a anuntat marele premiu, am crezut ca este un vis si ma gandeam cum poate o fata simpla ca mine sa fie o regina a frumusetii” a declarat Mint Kanistha.

Dupa ce a castigat concursul de frumusete, Khanittha Phasaeng (Miss Uncensored News Thailand 2015) a primit oferte de a lucra in industria tv si a filmelor, de unde spera sa poata castiga mai bine si sa-si ajute familia. Insa tot aceasta spune ca: Mama o sa mearga in continuare sa sorteze gunoi si n-o sa ma lase sa o ajut! 

Povestea a facut inconjurul lumii si a primit aprecierile a milioane de oameni. Toti cei care o cunosc pe Mint Kanistha au spus ca nu este doar foarte frumosa ci si cuminte, tocmai pentru ca a ales ca in continuare sa-si sprijine mama in munca pe care o face ori de cate ori va putea.

In planurile ei de viitor aceasta marturisea ca isi doreste sa isi continue studiile in masura in care va reusi sa stranga suficienti bani pentru aceasta dorinta.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin