02/12/2020

Klaus Iohannis se află în preferințele târgoviștenilor

În această perioadă, Organizația PNL Târgoviște este angrenată în acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii la cel de-al doilea mandat de către președintele Klaus Iohannis.

Dintr-un total de 60.000 de semnături, cât reprezintă ținta stabilită organizației judetene a PNL, ne-a revenit o cotă de 11.000 de semnături, adică peste 18%, ceea ce ne obligă și ne generează o responsabilitate deosebită, dar ne onorează în același timp ca membrii ai unei echipe tinere, aflată pe un trend ascendent.

   Ne aflăm deja în a doua parte a acestei campanii de strângere de semnături și suntem în măsură să afirmăm că, la fel cum arată sondajele naționale, președintele Klaus Iohannis este lider și în preferințele târgoviștenilor, iar cel mai elocvent exemplu îl reprezintă cele 8000 de semnături strânse până acum.

Acest lucru arată clar si opțiunea târgoviștenilor de a vota oamenii din dreapta eșicherului politic.

Oamenii apreciază seriozitatea președintelui, faptul că a adus stabilitate, luptând constant împotriva abuzurilor PSD, că a reușit să păstreze o bună imagine României în plan extern, printr-o poziționare clară pro-europeană si pro-atlantică, având numeroase întâlniri cu cei mai importanți lideri ai lumii.

Mulțumim Târgoviștenilor că sunt alături de noi si de Președintele Klaus Iohannis!

 

Comunicat de presă – PNL Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share