15/06/2021

Deputat Carmen Holban – Președinte al Organizației Femeilor Social-Democrate din Târgoviște

Doamna Carmen Holban, deputat de Dâmbovița din partea PSD, a obținut un nou mandat de președinte al Organizației Femeilor Social-Democrate din Târgoviște.

Deputat Carmen Holban

2 august 2019 – Conferința de Alegeri a Organizației Femeilor Social-Democrate din Târgoviște

Deputat Carmen Holban:

”Le mulțumesc colegelor deputate Sarapantin Elvira, Boboc Rodica, Paraschiv Rodica și Cobuz Maricela pentru faptul că au fost alături de mine la aceste alegeri și de asemenea mulțumesc prietenei mele, deputat Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița, pentru modul exemplar in care a condus ședința de alegeri!

Un gând special de mulțumire doamnei președinte OFSD și PSD Dâmbovița, europarlamentarul Rovana Plumb, pentru prezență, cât și primarului municipiului Târgoviște și președinte PSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pentru susținere!

În final, mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și vă asigur de aceeași prețuire!”

Deputat Carmen Holban

Citește și aici!

Oficial Media: Ne puteti spune câteva precizări din noua lege despre obligația părinților de a-și vaccina copiii și ce procent de vaccinare are România în prezent?

Carmen Holban: Părinții au obligația de a prezenta copilul la medicul de familie pentru realizarea vaccinurilor obligatorii (cele incluse în Calendarul Național de Vaccinare)-art.68. În prezent 85% din populația României a fost vaccinată, iar în Dâmbovița procentul de vaccinare este tot de 85%, județul situându-se pe locul V la nivel național.

Este important ca întreaga opinie publică să fie informată și să înțeleagă semnificația reală a legii vaccinării și modificările profunde pe care ea le aduce. Anual prin vaccinarea împotriva bolilor prevenibile, putem salva mii de vieți și putem preveni suferințe inutile.

Rujeola, oreionul, poliomielita, hepatita B, tusea convulsivă, difteria, tetanosul sunt boli împotriva cărora ne putem proteja familiile și putem limita riscurile de îmbolnăvire pentru formele grave în cazul unor boli precum tuberculoza, sunt informații pe care ministrul sănătății, Florian Bodog le-a adus de asemenea în atenția publică.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share