23/10/2020

KRUK și Crucea Roșie încurajează donarea de sânge

Angajații KRUK România din Târgoviște participă la o nouă Campanie de donare sânge în data de 12 februarie 2020
Prin intermediul Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița a fost sprijinit Centrul de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu montarea unui Generator electric trifazat – în valoare totală de 13.090 lei

KRUK România, membră a Grupului KRUK, companie specializată în managementul creanțelor, prezentă pe piața din România încă din anul 2007, organizează un centru mobil de donare de sânge la sediul Contact Center-ului din Târgovişte, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște şi al Societății Naționale de Cruce Roșie din România – Filiala Dâmbovița. Aproximativ un nr. de 60 de angajați ai companiei vor/au participa/t voluntar la această recoltare în urma căreia s-au colectat 27 litri sânge .

Imagini din conferința de presă:

KRUK România a sponsorizat Montarea și PIF Generator electric trifazat necesar Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște, echipament care asigură funcționarea neîntreruptă a aparaturii, deoarece întreruperea curentului electric poate afecta buna desfășurare a activității Centrului. Colaborarea dintre Crucea Roșie și KRUK România a dus la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu acest tip de generator Acest proiect este unul dintr-o serie de proiecte comune pe care Crucea Roșie Dâmboviţa şi KRUK România le-au implementat de-a lungul anilor.

“KRUK este o prezență activă în Târgovişte, fiind unul dintre angajatorii importanți din județul Dâmboviţa, astfel, implicarea noastră în viața comunității este foarte importantă. Ne preocupă asigurarea celor mai bune condiții de muncă şi de dezvoltare profesională şi personală a angajaților noștri, şi, în același timp, binele întregii comunități. De fiecare dată când vom putea oferi ajutorul nostru, o vom face.” a spus Tomasz Ignaczak, Directorul General al KRUK România.

Crucea Roșie Română – Filiala Dâmbovița organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră, dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanța donării de sânge în mod voluntar și neremunerat.

Comunicat de presă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share