Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La COFETĂRIA MARIA din Petroșani VISURILE DEVIN REALITATE

REALCOM SA Petroșani s-a născut din dragostea pentru tradiție și calitate.  Este deja un brand al Văii Jiului, unde cumpărătorii pot găsi în magazine, produse de calitate și la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Situată în zona centrală COFETĂRIA MARIA, de pe strada 1 decembrie 1918, bl. 76  oferă cumpărătorilor un stand cu prăjituri care-ți lasă ” gura apă” doar privindu-le, aspectul inconfundabil atrăgând clienții, în vitrine regăsindu-se cele mai delicioase torturi, cele mai apetisante prăjituri și alte produse pe care, dorim să le descopere, cei ce trec pragul cofetăriei. Toate sunt preparate în laboratorul propriu al societății.

Acolo, cumpărătorii sunt așteptați  cu o selecție rafinată de dulciuri fine, pregătite cu pasiune  și mâini dibace.  Rețele se diferențiază prin autenticitatea aromelor și texturilor, autentice și naturale.

Produsele de cofetărie, dar și gama de covrigei cu cașcaval, Sărutul Măicuțelor, trandafirii cu unt, pișcoturile de șampanie, arahidele prăjite, drajeurile cu diferite arome, prăjiturile cu fructe naturale,  puse în vânzare,  pot fi deliciile oricărei zi, ori ale unui eveniment, din viața fiecăruia dintre noi.

Ori, pentru a ne delicta invitații cu amalgamul celor mai delicioase gusturi și savori, prospețime și autenticitate,  în fiecare mușcătură!

Servirea este ireprosabilă, doamna este mereu amabilă și cu zâmbetul pe buze, iar  cumpărătorii pot degusta produsele, savurându-le  alături de o cafea cu arome speciale sau alte produse răcoritoare. Și să nu uităm că aici,  se poate mânca un delicios profiterol, cum mai rar, se prepară  în Valea Jiului!

La Cofetăria Maria, visurile devin  realitate și prin intermediul torturilor personalizate.

În  fiecare cofetărie există și  o comoară ascunsă, un desert atemporal, care a cucerit inimile gurmanzilor de-a lungul generațiilor.  Numai să o căutați și cu siguranță, o veți regăsi la COFETĂRIA MARIA!

Pentru mai multe detalii și comenzi, sunați  la  numărul  de telefon: 0374 043 645
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin