Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PSD Dâmbovița, întâlnire cu organizațiile din Corbii Mari, Odobești și Costeștii din Vale,

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vorbit astăzi, la întâlnirea cu organizațiile PSD din Corbii Mari, Odobești și Costeștii din Vale, despre investițiile care se desfășoară în zona Titu, dar și proiectele care au contracte de execuție încheiate sau sunt în licitație publică.
 
  • „𝐏𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐚ș𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐭ă 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢ț𝐢𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐥ă𝐫𝐠𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝟒 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢 𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐚𝐭ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐃𝐍 𝟕 𝐁â𝐥𝐝𝐚𝐧𝐚 – 𝐓𝐢𝐭𝐮. Lucrările, care se desfășoară pe tronsonul de 21,4 km, mai prevăd construirea a 4 poduri noi, reabilitarea altor 3, dar și amenajarea de parcări de scurtă durată pe ambele părți. 𝐄𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟓𝟖.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨.
  •  Prin Programul Operațional Infrastructură Mare, în 8 din cele 13 localități ale zonei Titu, 𝐢̂𝐧𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆𝐦 𝟗𝟖 𝐝𝐞 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐫𝐞ț𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮ț𝐢𝐞 𝐚𝐩ă 𝐩𝐨𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝟗𝟔 𝐝𝐞 𝐤𝐦 𝐫𝐞ț𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩ă 𝐮𝐳𝐚𝐭ă. Aici mai vorbim și de #𝟏𝟏.𝟑𝟖𝟓 branșamente și racorduri la aceste rețele. Valoare totală, aproximativ 118.000.000 de euro!
  • 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 „𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲”! 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢ț𝐚 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț 𝐝𝐢𝐧 ț𝐚𝐫ă 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦! Sunt 13 proiecte în zona Titu, valoare de 𝟐𝟐.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨. Vorbim de asfaltări și modernizări de drumuri, înființare rețele de canalizare, reabilitare de poduri, sisteme de colectare și evacuare ape pluviale, dar și accese la proprietăți.

  • 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞țe𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥ă! 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢ț𝐚 finanțează 18 proiecte depuse de 8 localități, acestea însumând o valoare totală de 6.500.000 de euro. 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐃â𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 susține 2.900.000 de euro.
  •  9 școli din zona Titu vor beneficia de investiții făcute de 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 de aproximativ 2.000.000 de euro din valoarea totală a unui contract de 13.000.000 finanțat prin PNRR. Vom achiziționa echipamente și mobiler pentru laboratoare, pentru cabinetele de asistență psihopedagogică, dar și pentru sălile de clasă.
  • Tot 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, prin PNRR, va asigura trei microbuze școlare, în valoare de 720.000 de euro, pentru transportul elevilor navetiști.
  • Sunt rezultatele ECHIPEI PSD DÂMBOVIȚA! Politica se face pentru oameni, iar noi am înțeles cel mai bine acest lucru!

  •  Tocmai de aceea, comunele Odobești și Costeștii din Vale au nevoie de un primar PSD, lipsa de viziune a actualelor administrații ținând pe loc ambele localități.
  • Oamenii de aici cer o schimbare, iar anul viitor va confirma ceea ce ei ne-au transmis în ultima perioadă: PSD va câștiga toate rândurile de alegeri europarlamentare, parlamentare, prezidențiale și, mai ales, pe cele locale.  Locuitorii din Odobești și Costeștii din Vale au nevoie de primari și consilieri locali care să știe, dar să se și priceapă să lucreze pentru cei care i-au votat. Iar acei oameni sunt PSD!
  •  Dâmbovițenii vor fi alături de noi, așa cum și noi le suntem alături!„ (Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița)
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin