23/10/2021

La Târgoviște Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor timp de trei zile

La Târgoviște Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor timp de trei zile. Mii de daruri au ajuns la micuții care au urcat pe scena din Piața Mihai Viteazul alături de Moș Crăciun.

Targoviste Moș Craciun

„Nu există o revelație mai profundă a sufletului unei societăți decât felul în care își tratează copiii.” Nelson Mandela

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra au organizat manifestările tradiționale de sosire a lui Moș Crăciun. Așa cum deja v-ați obișnuit, timp de trei zile moșul oferă daruri celor mici. Un fenomen de mare sensibilitate și bucurie pentru targoviștenii de toate vârstele.

Primarul Daniel Cristian Stan a fost deasupra așteptărilor de fiecare dată când un proiect a avut ca beneficiari copiii urbei. Un act de empatie de la care nu se dezice de ani de zile și care sperăm să motiveze și să bucure generațiile care vin din urmă.

Se cuvin felicitări echipei tehnice și actorilor teatrului cei care ”zi lumină” au desfătat publicul prezent cu  dragostea simbolizată de Nașterea Domnului. În spatele scenei se ascunde o muncă imensă, o solicitare până la epuizare a tuturor celor implicați în această acțiune filantropică și de divertisment.


„Stii tu ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche.” Francis Thompson

Albumul foto aici: Daruri pentru copiii târgovișteni

Distribuie acest articol Oficial Media
Share