30/03/2020

La Târgoviște Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor timp de trei zile

La Târgoviște Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor timp de trei zile. Mii de daruri au ajuns la micuții care au urcat pe scena din Piața Mihai Viteazul alături de Moș Crăciun Download Tempest before Genesis.

Targoviste Moș Craciun

„Nu există o revelație mai profundă a sufletului unei societăți decât felul în care își tratează copiii.” Nelson Mandela

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra au organizat manifestările tradiționale de sosire a lui Moș Crăciun Download Samsung Kai. Așa cum deja v-ați obișnuit, timp de trei zile moșul oferă daruri celor mici. Un fenomen de mare sensibilitate și bucurie pentru targoviștenii de toate vârstele Download the metal.

Primarul Daniel Cristian Stan a fost deasupra așteptărilor de fiecare dată când un proiect a avut ca beneficiari copiii urbei. Un act de empatie de la care nu se dezice de ani de zile și care sperăm să motiveze și să bucure generațiile care vin din urmă 검은고딕 폰트 다운로드.

Se cuvin felicitări echipei tehnice și actorilor teatrului cei care ”zi lumină” au desfătat publicul prezent cu  dragostea simbolizată de Nașterea Domnului 나눔 고딕 코딩 다운로드. În spatele scenei se ascunde o muncă imensă, o solicitare până la epuizare a tuturor celor implicați în această acțiune filantropică și de divertisment Download the ppt form.


„Stii tu ce inseamna sa fii copil 무비 메이커 무료? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in credinta. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche.” Francis Thompson

Albumul foto aici: Daruri pentru copiii târgovișteni

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments