17/10/2021

PNL Târgoviște – donare de sânge și plantări de puieți

În ajunul Sfintelor Sărbători prilejuite de Nașterea Mântuitorului Nostru, echipa PNL Târgoviște este prezentă alături de comunitate.

PNL Targoviste

Echipa PNL Târgoviște dăruiește viață

Două acțiuni concomitente ale organizației liberale vin în sprijinul societății și se apropie de starea de normalitate. Condusă de Aurelian Cotinescu, gruparea politică târgovișteană se implică din nou în proiecte pro-comunitate, dând astfel un model de conduită pentru creșterea calității vieții.

Consilierii PNL au demonstrat încă o data grija și respectul față de cetățenii Municipiului Târgoviște

Aurelian Cotinescu – Președinte PNL Târgoviște

”Am încercat să ieșim din tipare și am inițiat două acțiuni prin care probăm implicarea în viața socială și răspundem totodată unor nevoi imediate.

Vineri dimineață, echipa PNL Târgoviște a mers la Centrul Județean de Transfuzie, unde a avut loc o acțiune de donare de sânge. Au participat 20 de membrii PNL Târgoviște ce au făcut acest gest pentru oamenii care au nevoie și promitem că genul acesta de acțiune îl vom mai repeta în primăvară.

Mulțumim personalului Centrului de Transfuzie pentru că a fost alături de noi în acest demers.

O a doua activitate a constat în plantarea de puieți , într-o zonă despădurită abuziv, ceea ce denotă că suntem preocupati atât de problemele imediate ale societății cât și de viitorul Romaniei.”

 

Organizația PNL Târgoviște

Președinte Aurelian Cotinescu

Noi venim cu două soluții: Citește aici!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share