La Timișoara, industria nunților speră într-o revenire în 2022

În acest weekend, din 7 până în 9 ianuarie, după aproape doi ani de incertitudine, are loc primul târg de nuntă din pandemie.
Cel mai afectat domeniu de criză COVID a fost fără îndoială domeniul organizării evenimentelor private.
Firmele participante vin cu speranța că în 2022, ca urmare a vaccinării și imunizării, evenimentele vor avea loc în condiții normale.
Predictibilitatea a lipsit cu desăvârșire în toată această perioadă. Cu toate acestea evenimentele frumoase necesită timp de
planificare și organizare, de aceea respectând condițiile sanitare, târgul vine ca o gură de oxigen pentru această industrie sufocată la propriu și la figurat.

Firmele participante sunt în mare majoritate din zona de vest a țării, dar ne bucurăm de prezența unor nume sonore din capitală și
a unor brand-uri de lux de peste hotare. Cătălin Botezatu va reprezenta brandul de costume bărbătești Viggo iar designer-ul spaniol
Felix Ramiro a pregătit cu minuțiozitate colecția noului an.

Designerii de la Valerie Mariage vor să le facă o surpriză mireselor și le dau șansa de a proba rochia Prințesei Diana sau rochiile frumoselor ei succesoare Kate Middleton sau Megan Markle. Rochiile sunt reproduse de designerii firmei și pot fi probate la târg.

Cum pandemia ne-a apropiat de natură și ne-am acomodat foarte bine în locuri liniștite în afara orașului, în târg este prezent un hambar pentru evenimente, situat în zona deluroasă de sat a județului Timiș. Acesta propune nunți mai atipice cu meniu bufet sudez și live cooking show în serile de vară, în jurul focului de tabără.

Oferta târgului acoperă toate segmentele necesare unei nunți reușite și chiar poate depăși tiparele prin propuneri inedite cum ar fi cea de pictor la nuntă, care la finalul evenimentului va înmâna tabloul nunții.

Orarul de vizitare a târgului este următorul:
07.01, vineri 13.00 – 17.00
08.01, sâmbătă 10.00 – 20.00
09.01, duminică 10.00 – 17.00

Intrarea la eveniment se face pe bază de certificat Covid. Prețul de intrare este de 10lei/bilet, masca este obligatorie.
Simbolic, afișul târgului prezintă o mireasă cu mască, în spiritul conștientizării situației sanitare existente dar totodată, masca e brodată cu fluturi, semn al speranței și al bucuriei de a planifica evenimente frumoase.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share