LANSAREA candidaților PSD Dâmbovița pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Vineri, 18 decembrie 2016, Partidul Social Democrat Dâmbovița a organizat evenimentul de lansare a candidaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Sala de la Casa Tineretului din Târgoviște a fost neîncăpătoare pentru simpatizanții PSD veniți să își susțină reprezentanții dar și pentru a transmite mai departe mesajele și ideile programului de guvernare pe care PSD Dâmbovița le-a pregătit românilor în următorii patru ani.

Lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Senat:

 1.  Adrian Țuțuianu
 2.  Titus Corlățean
 3. Alexandru Oprea
 4. Luisa Greaca
 5. Liviu Stoica

INREGISTRARE AUDIO:

Lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților:

 1.  Rovana Plumb
 2. Leonardo Badea
 3. Carmen Holban
 4. Corneliu ștefan
 5. Oana Vlăducă
 6. Claudia Gilia
 7. Dănuț Gabriel Sandu
 8. Marian Țachianu
 9. Alin Manole

VEZI GALERIE FOTO

Principalele mesaje pe care liderii PSD le-au adresat celor prezenți și tuturor celor care vor merge la vot pe 11 decembrie.

Oana Vlăducă, consilier local municipal, candidat la Camera Deputaților:

”Seriozitatea, munca de dimineața până noaptea târziu, respectul față de omul care își pune încrederea în noi, acestea sunt atuurile noastre. Aceleași principii vor face și acum diferența la nivel național. Faceți o comparație simplă între Guvernul Boc, Udrea, Anastase și Guvernul PSD, condus de Victor Ponta. Tinerii sunt cea mai importantă resursă a acestei țări și depinde de noi dacă vom știi să le acordăm o șansă sau nu. Vrem ca tinerii să-și termine studiile, să dăm alocații în valoare de 400 de euro/persoană, alocarea de burse profesionale în valoare de 400 de lei/lună…Vrem să acordăm programe pentru deprinderea unei profesii: programe de ucenicie și programe de stagii pentru experiență profesională.”


Carmen Holban, viceprimar Târgoviște, candidat la Camera Deputaților:

”11 decembrie este o zi importantă pentru noi, este o zi în care soarta României se va decide în următorii patru ani. Și dacă nu vom știi cum să facem, cum să sfătuim prietenii și cunosțințele, vom constata că vor veni acei oameni de zero din guvernul Cioloș. Suntem oameni puși pe treabă și ne aplecăm cu responsabilitate, asupra tuturor problemelor pe care trebuie să le rezolvăm pentru oameni. Îmi doresc ca această țară să aibă spitale moderne, dotate, medicii să fie plătiți după munca lor, să existe o relație bună între medic și pacient iar medicii să se întoarcă în România.”

Leonardo Badea, senator, candidat la Camera Deputaților:

”Aici la Târgoviște, PSD are o echipă serioasă și ne bazăm pe dumneavoastră, pentru că s-au făcut multe lucruri, dar mai sunt foarte multe lucruri de făcut. Știm că românii așteaptă de la noi să vorbim puțin și să facem mult. După 20 de ani de la Revoluție, oamenii nu mai au răbdare. Suntem oameni de cuvânt și începem să ne definim, suntem oameni care ne asumăm responsabilități. Noi creștem România și credem în România.”

Tius Corlățean, senator, candidat la Senatul României:
”Am fost extrem de onorat când am fost invitat să fac parte din această echipă, una câștigătoare, care a știut să realizeze lucruri importante în administrația locală și județeană, dar și cu o reprezentare de ținută la nivel național. Cine își imaginează că o țară poate fi guvernată prin lozinci sau cu programe de guvernare făcute pe picior, se înșeală profund. PSD în ultimele 6 luni a lucrat la un program de guvernare bine articulat, cu soluții importante pentru progresul României. Nu suntem un partid tradiționalist vechi de stânga, suntem un partid social modern. Vă îndemn să fiți prezenți la vot pe 11 decembrie pentru a vă asigura că ai nostri copii și nepoți vor merge în continuare în direcția cea bună.”

VEZI GALERIE FOTO

Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița, candidat la Senatul României:
”Alegerile de pe 11 decembrie vor stabili destinele României pentru următorii patru ani. Am câștigat Primăria din Târgoviște, am câștigat Consiliul Județean, dar avem nevoie și de sprijin guvernamental. Anul acesta Guvernul României nu a mai plătit pentru județul Dâmbovița niciun leu pentru investiții. Târgoviștea poate fi un loc mai bun, Dâmbovița la fel, dacă vom avea un guvern care să ne sprijine. Avem nevoie de dezvoltare, avem nevoie de un guvern performant. Dacă ai echipă și ai program, înseamnă că poți să guvernezi foarte bine. PSD va fi la guvernare și va constitui o majoritate parlamentară cu ALDE și împreună vom da țării un guvern care să administreze bine. PSD nu va suține niciodată un guvern condus de Dacian Cioloș, PSD nu va face niciun fel de alianță cu PNL și UDMR, PSD are oameni pregătiți să-și asume această guvernare. Îndrăzniți să credeți în România!”

Rovana Plumb, deputat, candidat la Camera Deputaților:

 

VEZI GALERIE FOTO

Distribuie acest articol Oficial Media
Share