Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Lazarev: Nemulțumirea, judecarea îndelungată, disprețul față de ceilalți sau față de sine, înseamnă agresivitate față de Dumnezeu

Noi am ajuns la acel timp când trebuie să înțelegem esența legilor Universale, când trebuie să înțelegem cine este Dumnezeu, când trebuie să înțelegem cine suntem noi înșine, de unde am venit și încotro ne îndreptăm.

În ultimul timp, S. N. Lazarev a ajuns la concluzia că nici politica și economia, nici boala, nici ecologia și nici dezastrele naturale nu reprezintă cauza distrugerii civilizației noastre. Un mod incorect de gândire, un sistem deformat de valori, pierderea iubirii și a moralității – iată care sunt adevăratele cauze ale pieirii care se apropie de civilizația noastră. Lumea materialistă, uitând de primordialitatea sufletului, aspiră să salveze doar corpul în detrimentul tuturor celorlalte. Prin activitatea sa, S. N. Lazarev se străduie să faciliteze schimbarea rapidă a gândirii oamenilor care este necesară pentru supraviețuirea noastră, a tuturor.

”Cu mulți ani în urmă, am oferit o consultație într-un orășel din nordul Rusiei. Femeia care a venit la mine mi-a povestit despre problemele ginecologice grave pe care le avea fiica ei de 17 ani. Medicii nu au putut să o ajute.
Am încercat să-mi dau seama care era problema și, când am activat viziunea interioară a câmpurilor karmice, am înțeles că problemele fetei erau legate de mamă – în perioada sarcinii, mama avusese o scurgere puternică de energie. Se pare că femeia nu a putut accepta o anumită situație traumatizantă, gravă.
– Ce s-a întâmplat cu dumneavoastră în a cincea lună de sarcină? am întrebat eu.
La început, femeia nu înțelegea deloc despre ce o întrebam. I-am explicat că, în acel moment, ea comisese o anumită crimă împotriva iubirii și împotriva propriului suflet. Ea și-a amintit că soțul ei a înșelat-o în timpul sarcinii. Era disperată și pe punctul de a se sinucide, fiind salvată din întâmplare.
– Știți, i-am spus femeii, cu câțiva ani în urmă, am avut o consultație cu o pacientă, diagnosticată cu cancer la gât. Câmpul ei se deformase foarte tare chiar în zona gâtului, ceea ce dovedea o pierdere mare de energie. La acea vreme, eu, încă, nu vedeam câmpurile subtile în toată dimensiunea lor ci vedeam doar deformările de la exterior. Atunci eu nu am putut înțelege cu ce aveau legătură aceste deformări.
Observ aceleași deformări la dumneavoastră și acum înțeleg că acestea au legătură cu sentimentul de disperare, care se transformă destul de repede într-o lipsă a dorinței de a trăi. Sentimentul disperării și al lipsei dorinței de a trăi pe care l-ați avut este, demult, în trecut. Dar, dacă sentimentul de disperare a pătruns adânc în subconștient, în sufletul dumneavoastră, dacă ați permis acest lucru fără să vă opuneți acestui sentiment ci, din contră, l-ați stimulat, atunci acest sentiment nu a dispărut nicăieri.
Mai devreme sau mai târziu, acest lucru trebuie să ducă la probleme grave, deoarece subconștientul nu uită nimic. Dacă nu veți transforma acest sentiment prin căință, va trebui să-l răscumpărați sub formă de boli, nenorociri și alte probleme.
Fiica dumneavoastră are aceleași deformări constante, doar că deformarea maximă a câmpului este prezentă în zona primei chakre. În consecință, ea poate dezvolta, cu timpul, cancer uterin sau ovarian, cancer al vezicii urinare sau, în cel mai bun caz, infertilitate. În plus, boala poate apărea pe neașteptate, fără nicio cauză aparentă.
Să presupunem că peste câțiva ani va întâlni un tânăr și ei vor avea copii. Copiii trebuie să aibă iubire în suflet. În caz contrar, ei nu vor fi viabili. Pentru a le oferi copiilor suficientă iubire, fiica dumneavoastră trebuie să treacă testul.
Dacă mama nu a vrut să trăiască din cauza infidelităților soțului ei, înseamnă că fiicei trebuie să i se ofere o situație asemănătoare, de o dimensiune mult mai mare, și ea trebuie să ierte, să păstreze iubirea și să vadă voia Divină în ceea ce s-a întâmplat.
Dacă fiica va păstra iubirea în suflet, păcatul va fi înlăturat și nu va mai avea agresivitate subconștientă față de alți oameni sau față de ea însăși. Însă, dacă fiica simte că are absolută dreptate, ea va începe să se convingă pe sine că iubitul ei este vinovat. Și, dacă ea va începe să judece sau să fie tristă, atunci o boală sau infertilitatea îi sunt garantate.

Deoarece nu ați vrut să trăiți, fiica dumneavoastră va fi testată, fiind provocată prin lipsa dorinței de a trăi; dacă ați urât pe cineva, ea trebuie să trăiască o situație care o provoacă la ură.

Dacă ați fost nemulțumită de destin, atunci timp de câțiva ani sau chiar mai mulți, fiica dumneavoastră va trebui să se afle într-o situație care îi va provoca nemulțumire față de destin sau soț. Soțul poate să nu corespundă idealurilor ei sau să nu câștige suficienți bani, el poate să o înșele sau să o umilească. Iar dacă ea nu va avea smerenie față de Dumnezeu, boala îi este asigurată.
Smerenia nu înseamnă pasivitate, într-o situație dificilă. Smerenia înseamnă absența agresivității interioare, a supărărilor, a urii, a judecării față de cei dragi, față de sine și față de Dumnezeu. Nemulțumirea, judecarea îndelungată și disprețul îndelungat față de ceilalți sau față de sine înseamnă, în cele din urmă, agresivitate față de Dumnezeu.
Explicați-i fiicei dumneavoastră că nu trebuie să se supere pe destin, că nu se poate să aranjeze întreaga lume după logica sa, proprie, că este necesar să păstreze iubirea, indiferent ce s-ar întâmpla, că este necesar să simtă prezența voii Divine în toate, că este necesar să poată face un sacrificiu. Dacă ea va asimila toate aceste lucruri, atunci problemele sale vor putea fi depășite…”
S.N. Lazarev
Fragment carte ”Un remediu pentru toate bolile”
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share