Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lider politic: ”Iar vin interdicțiile și nu mai suportăm – Mergem până la capăt!”

Țara stă pe un butoi de pulbere datorită măsurilor restrictive dictate fără noimă, măsuri care nu prezintă nici cea mai mică legătură cu vreo protecție sanitară.

AUR Organizația Dâmbovița își susține liderul

Majoritatea vocilor care nu au primit bani sau funcții de la guvern, cei care nu se supun ”stăpânirii”, declară prompt, în toate spațiile media care le permit asta, că de fapt este un atac asupra drepturilor omului, este o restrângere a libertăților pe care le aveam până acum. Este lesne de înțeles că ceilalți sunt sclavi ai sistemului și, chiar dacă ar ști realitatea, nu pot ridica vocea și capul din pământ în fața stăpânilor. Se vrea un stat de tip totalitar, o dictatură politică, instaurată cu un cal troian poleit cu salvarea de o falsă pandemie.
Pe pagina AUR Dâmbovița și cea a susținătorilor lui George Simion, militanții noii grupări politice îndeamna toti participanții la proteste să-și exprime opiniile PAȘNIC și CIVILIZAT, să nu răspundă sau să alimenteze provocările si înscenările celor care vor sa restrângă drepturile si libertățile oamenilor.

GEORGE SIMION declară in același spațiu online: ”Mergem până la capăt”

Pe noi nu ne pun să votăm starea de alertă, pentru că mâine aș vota ieșirea din orice stare și revenirea la normalitate. Trăim într-o dictatură în care oameni fără nume decid pentru noi, pentru afacerile românești, pentru soarta copiilor noștri”
”Nu avem cum să ne manifestăm în parlament și singura cale prin care putem atrage atenția este să fim vocali. Trebuie să fim foarte vocali, să țipăm dacă e nevoie și să vă avem pe voi alături, în stradă, protestând… pentru că iar vin restricțiile, iar vin interdicțiile și nu mai suportăm Mergem până la capăt!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share