Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Liderii PNL Dâmbovița sunt deciși să spună adevărul despre ”jocurile politice” din coaliția cu PSD

Astăzi, la sediul PSD Dâmbovița a avut loc o conferință de presă susținută de Virgil Guran, vicepreședintele Senatului și președinte PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, secretar general al organizației și primarul comunei Dărmănești, Mihalache Valentin.

Liderii PNL au adus în atenția publică mai multe subiecte legate de relația cu partenerul de coaliție, în speță PSD, și de modul în care se iau decizii în consiliile locale și județene. Aceștia susțin că nu întotdeauna sunt urmărite interesele județului, și că cele personale tind să acapareze voința liderilor politici, aleși de oameni pentru a le ușura și îmbunătăți traiul. Virgil Guran a precizat că inclusiv în interiorul PNL, consilierii județeni au votat proiecte care nu au convenit cu deciziile luate în forul liberal.
Nici echipa Chindia nu a fost lăsată deoparte în discuțiile cu presa locală, Aurelian Cotinescu precizând că imaginea politică a primat în fața obiectivelor de a dezvolta echipa, care în prezent se confruntă cu probleme financiare și de performanță, iar taxa de salubritate votată în Consiliul Local Municipal Târgoviște, pentru gunoiul produs de firme, a fost declarată ”imorală  și ilegală”.

Ca o concluzie generală, Virgil Guran a spus că s-a încercat să existe o relație bună cu cei din PSD, ”dar nu se poate” pentru că lipsește respectul și mai mult de atât, modul de conducere „stăpâni și sclavi” nu a fost încă abolit.

Urmăriți imaginile video din conferința de presă:

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share