Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Livada de vișini, A. P. Cehov – Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Vă așteptăm, sâmbătă 8 februarie, de la orele 19:oo în Sala Mare, la super-producția marca Teatrul Tony Bulandra – Livada de vișini ?

după A.P. Cehov

adaptarea: Kihoon We
regia: JeungWoo Son
scenografia: Maria Miu
asistent scenograf: Diana Sav
coregrafia: Hugo Wolff

în distribuție: Adriana Irimescu | Mircea Silaghi | Ilie Iordan | Andrada Fuscaș | Teodora Colţ | Emanuel Bighe | Sf Ilie Ghergu | Jipa Puiu | Florin Georgescu

Viziunea regizorului Jeungwoo Son asupra montării de pe scena târgovișteană se rezumă la următoarele cuvinte: „Personajele din Livada de vișini trăiesc o viață precum praful. Schimbarea este inevitabilă și cauzează o încovoiere a vieții, un șoc emoțional. Ființele umane trăiesc cu propriile lor defecte din obișnuință. Nu există niciun om fără greșeli… lumina și umbra. Această piesă exprimă dualitatea, coexistența. Simbolismul copacilor combină trecutul, prezentul și viitorul necunoscut.”

Jeungwoo Son, regizor de origine coreeană, a absolvit Master of Fine Arts la Universitatea Syracuse din New York, Statele Unite ale Americii. Este profesor de actorie la Universitatea Kyonggi încă din 2001 și a regizat zeci de spectacole. A primit Premiul pentru Regie la Festivalul de Teatru din Seul în 2012 și în 2013. Tot în 2013 a primit Premiul pentru Regie intitulat Shakespeare Performance Award. A fost director artistic al Festivalului ST-Bomb din Seul și membru în board-ul mai multor festivaluri internaționale, printre care și Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, Babel.

Poți comanda bilete online aici:

☛ Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/livada-de-visini-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1182570/performance.html
______________________________________________________

Sau aici:

☎️ Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
? E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
? Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43
? Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

? sursa: www.tonybulandra.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share