Liviu Dragnea declară că nu a fost nici bătut, nici violat în închisoare

Liviu Dragnea fostul lider PSD și actualul membru al Alianței Pentru Patrie, vine cu lămuriri legate de perioada de detenție. Pe fondul unor scandaluri media si din dorinta de senzational anumite trusturi de presă au vehiculat ideea că Dragnea ar fi fost bătut și violat în pușcărie.
Fostul șef al Camerei Deputaților, vădit deranjat de atacurile din massmedia, a ținut să facă unele precizări referitoare la perioada detenției și în același timp a declarat război unui grup tv cu care mai ieri era prieten. Acesta spune că nu a fost nici bătut, nici violat în inchisoare, iar cei care publică asemenea invenții o fac la comanda unor moguli care îl vor tras pe linie moartă.

Liviu Dragnea:

”Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo – jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi. Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienții mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise.
În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat. Știu de ce o faceți! Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine! Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană.”, scrie Liviu Dragnea pe contul personal de facebook

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share