24/10/2020

Lucrările la “Dâmbovița Mall” continuă în ritm susținut

Lucrările la “Dâmbovița Mall”, primul mare centru comercial din Târgoviște, se desfasoara in ritm sustinut.
Proiectul reprezintă una dintre cele mai importante investitii private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 milioane de euro, a informat astazi primarul Daniel Cristian Stan.

”Centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber .

Astfel, nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului.

Investitia genereaza peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii.

In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare si continua executia drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel, fiind turnat deja primul strat de asfalt.
Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, construieste un parc si vor fi realizate locuinte ANL.
Prin acest proiect, a carui finalizare este preconizata la primavara, marcam cea mai importanta etapa de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani.” a precizat edilul 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share