Pro România Dâmbovița – Inaugurare sediu la Moreni și candidat pentru funcția de primar

Pro România Dâmbovița a inaugurat astăzi sediul Organizației de la Moreni, eveniment la care au fost prezenți senatorul Adrian Țuțuianu – vicepreședinte, deputat Oana Vlăducă, Răzvan Bejan, președintele Organizației municipale și candidat pentru Primăria Moreni la alegerile locale de anul viitor, alături de simpatizanți și membri de partid.

”Pro România este în construcție, ne dorim să aducem cât mai mulți oameni alături de noi și să fim cât mai vizibili în teritoriu, motiv pentru care, una din priorități este realizarea de sedii zonale în care să ne putem desfășura activitățile politice. Sediul va putea fi folosit și de organizațiile teritoriale din zona Moreni, Vlădeni, Dărmănești, I.L. Caragiale, Vârfuri, Vișinești, Valea Lungă, Iedera, Ocnița, Gura Ocniței și Răzvad. Investiția a fost făcută de Organizația locală, în principal de Răzvan Bejan, președintele PRO România Moreni. Îl felicit pentru determinarea cu care s-a ocupat de acest obiectiv și pentru rezultatele bune pe care le-a obținut la alegerile europarlamentare și prezidențiale. Sunt convins că vor fi o organizație puternică și vor face o figură bună la alegerile locale din 2020.” a spus senatorul Adrian Țuțuianu în deschidere.

Despre alegerile locale de anul viitor, Adrian Țuțuianu a precizat că în prezent sunt înscriși 25 de candidați, iar targetul propus este de 20%, precum și câștigarea unor posturi de primari, viceprimari și cel puțin două posturi de parlamentar.

”Răzvan este unul dintre tinerii noștri pe care i-am selectat pentru a candida la funcția de primar. În prezent avem în jur de 25 de candidați stabiliți. Sunt oameni tineri, sub 40 de ani. Un obiectiv pe care ni l-am propus pentru anul 2020, este sa obținem 20% la alegerile locale și parlamentare, și să câștigăm câteva posturi de primar. Sunt 10-12 localități în care avem șanse să câștigăm, să obținem mai multe posturi de viceprimari, să realizăm un scor de cel puțin 20% la Consiliul Județean și să câștigăm cel puțin două posturi de parlamentar.”

Răzvan Bejan – candidat Pro România la Primăria Moreni

Viitorul candidat la Primăria Moreni, Răzvan Bejan, s-a descris ca fiind un om care s-a implicat în politică ”din convingere” și că este ”împins de cele mai bune gânduri” pentru a face un bine comunității din care face parte, și pe care vrea să o schimbe în bine.

”Am 32 de ani, sunt absolvent a două facultăți – Facultatea de Științe Juridice și Administrative București și Facultatea de Educație Fizică și Sport, am două mastere, Științe penale și Educație pentru activități fizice adaptate. In prezent sunt antreprenor și conduc o companie cu peste 150 de angajați. Sunt fost sportiv de performanță (Box) cu rezultate deosebite și în acest sens. Când mă apuc de un lucru îmi place să-l fac bine, și la fel se va întâmpla și cu politica. Am intrat în politică din convingere, cu sufletul curat și împins de cele mai bune gânduri, de a face bine comunității. Pentru că nu putem avea rezultate pozitive dacă doar stăm pe margine și suntem nemulțumiți.

Eu am ales să mă implic și să fac schimbări. Sunt bucuros că sunt cetățean al municipiului Moreni, și sunt la fel de bucuros că sunt originar din Brașov. În prezent se vorbește de o politică altfel. În viziunea mea, o politică ”altfel”, înseamnă o politică apropiată de cetățeni, transparentă și la obiect, fără lucruri ascunse. Oamenii din Moreni sunt extraordinari și merită să fii sincer cu ei și să-ți pui în folosul acestora toată cunoașterea pe care o ai.” a declarat Răzvan Bejan.

Liderul Pro România a mai adăugat și câteva dintre problemele și prioritățile pe care le-a identificat pentru comunitatea din Moreni:

 • Infrastructura în Moreni lasă de dorit, străzile arată groaznic;
 • Lipsa unei Autogări, oamenii sunt îmbarcați în microbuze la colț de stradă;
 • Transportul public lipsește atât în municipiu cât și în localitățile apropiate;
 • Lipsa unor locuri de muncă bine plătite;
 • Reabilitarea și modernizarea școlilor, mai ales că aici au crescut și niște ”vârfuri”, actorul George Mihăiță și fotbalistul Andrei Ivan, un copil simplu dar care a făcut performanță;
 • Cartierul Țuicani, lipsa canalizării și a apei potabile, o situație incredibilă pentru anul 2019;
 • Câinii vagabonzi pentru care trebuie găsită o soluție; Există un centru, dar nu înțeleg de ce nu sunt duși acolo, reprezină un pericol pentru cetățeni, la fel ca și alte animale nesupravegheate;
 • Ritmul greoi în care se desfășoară lucrurile. Putem începe anumite lucruri, dar e important să le și terminăm, atât pentru noi, dar și pentru cetățeni;

 Prioritățile propuse:

 • Un subiect foarte dezbătut printre oameni – retrogradarea municipiului la rangul de oraș. Nu este benefic să revenim la statutul de oraș. Dar pentru asta ar trebui să facem ca Moreniul să arate ca un municipiu, ar fi mult mai bine;
 • Dezvoltarea Organizației Pro România Moreni; lucrăm zi de zi, ne întânim cu cetățenii, suntem deschiși, ii invităm să vină la sediul Pro România și să completeze o adeziune că să devină în acest fel membri activi;
 • Susținerea mediului educațional;
 • Facilități pentru investitori și tineri;
 • Salariul primarului, aș vrea să-l donez pentru proiecte sociale;
 • În plan personal, am un proiect pentru o Sală de Box, făcută din fonduri proprii și în care vom oferi copiilor defavorizați acces la o educație sportivă. Și pentru seniori vom face un Club al Pensionarilor.

La eveniment s-a aflat și o parte restrânsă a Organizației Pro România Moreni, formată din Dumitrică Gabriel-antreprenor, Alin Dinu – antreprenor, Voica Ovidiu – kinetoterapeut, Albu Bogdan – economist (vor conduce Organizația de Tineret), Marius Chiriță- antreprenor, Toma Adriana- avocat și Jeni Preda.

Mai multe detalii de la evenimentul de astazi în VIDEO:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share