Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LUDOVIC ORBAN ”Niciodata nu am tradat, totdeauna mi-am respectat cuvantul”

PNL Dambovita Oficial Media

”Sunt membru al aceluiasi partid politic de 26 de ani, niciodata nu am tradat,  totdeauna mi-am respectat cuvantul, niciodata n-am mintit, niciodata nu am facut combinatii si niciodata n-am incercat sa-mi rezolv problemele personale profitand de oportunitatile politice. Dar in Consiliul local Targoviste, votul consilierilor a fost tot timpul determinat de interese personale.” a declarat Ludovic Orban, copresedintele PNL Dambovita, intr-o conferinta de presa dupa alegerea noilor viceprimari ai Municpiului Targoviste, Tudorica Raducanu si Andrei Albu.

Ludovic Orban si-a exprimat regretul fata de votul consilierilor (10 PSD +1 PNL in persoana lui Claudiu Dumitrescu) de a-i desemna pe cei doi in functiile de viceprimari, pe motiv ca acestia nu corespund din mai multe considerente:

Astazi o majoritate ilegitima din Consiliul Local Municipal a pus in fruntea orasului, oameni care nu reprezinta cetatenii onesti ai Targovistei, oameni care sunt incapabili sa actioneze pentru dezvoltarea municipiului Targoviste, oameni care de fapt provin din zonele gri ale societatii, oameni care sunt plini de bube in cap si oameni care in mod evident fac de ras Targovistea in fata celorlalte localitati.”

Tot acesta a mai spus ca vor respinge categoric orice fel de colaborare in urma acestor rezultate si au declarat ”razboi total  impotriva celor care din fericire nu vor conduce decat cateva luni destinele aceste urbe”. In spatele acestor alegeri se ascund negocieri cu interese foarte precise  iar bugetul primariei si alte interese de alta natura vor fi spoliate de PSD si de tovarasii lor de drum, a mai declarat Ludovic Orban.

Liderii PNL Dambovita au decis si excluderea din partid a consilierului Claudiu Dumitrescu, cel care a ramas in sala, atunci cand consilierii PNL s-au ridicat si au parasit sedinta, pe motiv ca restul consilierilor n-au mai dorit suplimentarea ordinii de zi cu inca un punct, acela de a se alege un nou consilier in locul lui Cosmin Bozieru, ramas vacant odata cu demiterea sa din functia de viceprimar.

Am initiat procedura de excludere din partid a consilierului Claudiu Dumitrescu, procedura se va realiza prin decizia Biroului Judetean care va avea loc joia viitoare, urmand ca excluderea sa fie vineri 12 februarie. Din pacate pentru Claudiu Dumitrescu si-a lipit singur o eticheta la o varsta destul de frageda, o eticheta de care nu va scapa toata viata si anume eticheta de tradator, eticheta de Iuda. Nu pot sa inteleg cum este posibil ca un om cu pregatirea lui, cu istoria lui, cu functiile pe care le-a ocupat de-a lungul carierei sale sa ajunga in situatia de a fi complice la aceasta tradare a intereselor Municipiului Targoviste care s-a petrecut astazi in Consiliul Municipal. De astazi pentru mine el nu mai exista si nici pentru Partidul National Liberal.

Purtatorul de cuvant PNL Dambovita, Gabriel Plaiasu a atacat si pozitia presedintelui Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu, prin care declara cu o zi inainte de sedinta extraordinara de alegere a noilor viceprimari, faptul ca atat consilieri PSD cat si PNL au fost mituiti cu sume de bani din partea unui lider politic (facand referire la Dumitru Miculescu, lider UNPR) pentru a vota in defavoarea PSD.

Adrian Tutuianu si-a permis, dupa principiul hotul striga hotii, sa puna semne de intrebare in ceea ce priveste calitatea unor colegi de ai mei, consilieri municipali PNL, facand trimitere la ideea ca un alt lider de partid din acest judet ar fi negociat cu ei pentru a vota astazi stramb. Iata cine a negociat cu cine? Va rog pe dumnevoastra sa raspundeti la aceasta intrebare, daca am eu dreptate sau presedintele PSD. Ii doresc multa sanatate Domnului Adrian Tutuianu, sa fie sanatos, cat despre caracter cu alta ocazie.”

PNL Dambovita avea propusi pe lista candidatilor pentru functia de viceprimari pe Ciprian Prisacaru si Pavel Babeu, iar pentru functia de primar sunt pe lista Gabriel Grozavu, Ciprian Prisacaru si Gabriel Plaiasu.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share