Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ludovic Orban: Ştiţi foarte bine cum ne apostrofează lumea pe stradă și ne umple frigiderul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că liberalii sunt apostrofaţi de oameni pe stradă sau pe conturile de Facebook din cauza scandalului din partid, scrie News.ro. „Ştiţi foarte bine cum ne apostrofează lumea pe stradă, toţi aveţi conturi de Facebook sau comunicare socială, ştiţi foarte bine cam ce asalt este asupra noastră, cum ni se umple frigiderul din cauza a ceea ce se întâmplă şi nu din cauza noastră”, a susţinut Orban.

Orban a declarat duminică, la Focşani, că liberalii care îl susţin sunt daţi afară sau sunt puşi sub o presiune permanentă.

„Cei pe care i-am susţinut în forurile statutare să fie la guvernare se transformă efectiv într-un instrument de presiune, într-un instrument de ameninţare împotriva membrilor PNL care au dreptul normal să exercite funcţii publice pentru că sunt competenţi, pentru că au muncit pentru partid, pentru că au capacitatea de a pune programul de guvernare în funcţie şi ei, în loc să fie judecaţi pentru capacitatea efectivă de a pune programul de guvernare în funcţie, sunt judecaţi dacă sunt cu Cîţu sau cu Orban. Cei care sunt cu Orban sunt daţi afară sau sunt puşi sub o presiune permanentă”, a transmis Orban.

El a reclamat de asemenea că aceia care vor să conducă înainte de Congres au „prăbuşit” imaginea partidului.

„Ştiţi foarte bine cum ne apostrofează lumea pe stradă, toţi aveţi conturi de Facebook sau comunicare socială, ştiţi foarte bine cam ce asalt este asupra noastră, cum ni se umple frigiderul din cauza a ceea ce se întâmplă şi nu din cauza noastră. Nu aş vrea să ne trezim la congresul ăsta că toată lumea o să vină şi o să-şi strige revolta faţă de bătaia de joc pentru munca şi rezultatele fiecăruia dintre toţi cei care au ridicat împreună PNL. Pentru că cei care vor să conducă înainte de congres numai printr-o putere efemeră pe care au primit-o din partea noastră, pe baza muncii noastre şi a voturilor date de oameni (…), au prăbuşit imaginea partidului şi aproape au făcut praf toată munca noastră pe care am efectuat-o zi de zi”, a mai declarat Ludovic Orban.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share