Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ludovic Orban: „Suntem in fata unei incalcari grave a legii!”

10685157_10203833461169783_2111621051_n1Prezenti la Targoviste in conferinta de presa, Ludovic Orban si Iulian Vladu au reamintit cetatenilor despre dezastrul economic pe care il face Ponta in Romania alaturi de PSD.

Dupa pomeni electorale, rectificari nefaste de buget si aprobarea unei Ordonante de urgente prin care aproba trasesimul politic, cei din conducerea ACL spera ca acest guvern nu v-a cumpara si constiinta romanilor.

Despre rectificarea bugetara, Iulian Vadu, presedintele PDL Dambovita spune ca:

„Investitiile sunt afectate, s-au pierdut inca 100.000 de locuri de munca, de la sanatate s-au taiat iarasi bani si oamenii se vaita de lipsa medicamnetelor si a banilor din spitale. Guvernul PSD isi doreste sa sisteze banii de la fondurile europene si condamna Romania sa ramana fara autostrazi, pe motivul ca baronii locali au au probleme cu fondurile europene; evident ca au avut, aici sunt verificati in tot ce fac.

Iar Ludovic Orban, presedintele organizatiei PNL Dambovita vine in completare sustinand ca acest guvern este condus de un prim ministru iresponsabil iar “suma de 200 de milioanae de euro alocati catre Ministerul Dezvoltarii este de fapt o spaga pentru primarii racolati din alte partide politice.”

Legat de candidatura lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban ne asigura: “este definitiva si va aparea pe buletinul de vot”.

De asemenea sustine ca daca ANI nu se va autosezisa in legatura cu incalcarea legislatiei referitoare la incompatibilitati si conflicte de interese in cazul lui Victor Ponta si Daciana Sarbu, “voi sesiza oficial ANI si Parchetul legat de cercetarea eventualelor sanctiuni de fals si uz de fals.”

Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatea si conflictul de interese in baza careia se depun declaratiile de avere. De cand s-a casatorit conform legislatiei romanesti, un demnitar aflat intr o functie publica are obligatia de a trece in declaratia de avere, averea integrala a sa si a sot­­­­iei. In declaratia de avere a lui Ponta de 7 ani de cand e casatatorit nu apare averea Dacianei Sarbu, iar la declaratia ei nu apar bunurile domnului Ponta. Suntem in fata une incalcari grave a legii care va avea o incarcatura de natura penala.” sustine Ludovic Orban.

Tot din declaratia acestuia am inteles ca familia Ponta are sapte case, depozite si alte bunuri. Daca toate acestea nu sunt declarate sunt considerate incalcari ale legii, fiind intrunite conditiile pentru fals si uz de fals.

Ramane sa vedem daca legea se va aplica si in acest caz.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin