Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lumina solară și puterile sale vindecătoare

Helioterapia este o terapie naturista care foloseste in diferite moduri influenta binefacatoare a razelor solare. In totalitate  gratuita, lumina solara ne ofera extraordinar de mult  din puterea sa vindecatoare, iar energiile sale, subtile, benefice, fiind datatoare de viata, sunt astfel absorbite de aer, de apa, de ierburi, de fructe si de alte medii, ce sunt  adesea folosite de  medicul naturist, care cunoaste si foloseste aceasta in beneficiul pacientilor aflati in suferinta.

Daca vom fi constienti de faptul ca soarele este principala sursa din care se hraneste tot ceea ce ia nastere si se dezvolta in natura, realizam ca  aceasta lumina ne poate furniza o  putere extraordinara de regenerare care ne este stringent necesara pentru a recastiga sau mentine o excelenta stare de sanatate a corpului, a psihicului si chiar a mintii.

De mii de ani, cei initiati stiau ca soarele si energia sa, ce este manifestata sub forma luminii, sunt incarcate cu forte spirituale misterioase. De aceea ei au afirmat in anumite scrieri ca lumina solara pe care o primeste planeta noastra vehiculeaza permanent energii subtile, benefice, spirituale, pozitive si actioneaza profound si intr-un mod benefic in directia reabilitarii sanatatii si a armoniei omului pe cale absolut naturala.

Razele soarelui sunt un tonic minunat, daca nu se abuzeaza. Astfel, cu conditia de a fi practicate in mod intelept, baile de soare sunt o sursa de enegie si forta. Daca putem ramane la umbra, pe malul unui lac, rau sau al marii si sa lasam sa ajunga la noi razele reflectat de apa, ele se vor dovedi mai binefacatoare decat razele directe. Atunci cand soarele este acoperit de nori, efectul produs de razele filtrate este foarte puternic. Cel mai bun moment de a realiza baia de soare este atunci cand soarele rasare si este de culoarea roz. Atunci el poate vindeca numeroase afectiuni. El este purtatorul vitaminei D si ne incarca cu vitalitate.

Acest tratament naturist, ce foloseste proprietatile miraculoase ale soarelui, este recomandat atat omului sanatos, pentru fortificarea si revigorarea organismului cat si bolnavilor de arteroscleroza, artroze, spondilita anchilozanta, pareze, paralizii, rahitism, anemii, osteoporoza, astm bronsic si bronsite cronice. Terapia este recomandata si persoanelor care sufera de surmenaj, obezitate sau au unele boli de piele (eczeme, psoriazis).

sursa: armonianaturii.ro

Soarele ne schimbă dispoziția și comportamentul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share