LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 – Schimbări majore în conștiința colectivă

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019

Luna Nouă din 6 martie se află în semnul Pestilor. Aceasta este o Lună Nouă ”ocupată”, deoarece se încadrează în aceeași zi în care Uranus se schimbă în Taur.

Ori de câte ori o planetă lentă ca Uranus schimba semnele, ea trimite unde în universul pe care îl simțim pe mai multe nivele. Această mișcare a lui Uranus în Taur stabilește de asemenea începutul unui nou ciclu, care va dura până în 2026.

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 – Schimbări majore în conștiința colectivă

Acestea sunt schimbări majore care lucrează și fac parte din faptul că ne ajută să ridicăm conștiința colectivă și să dăm o direcție nouă planetei.

Există o mare cantitate de energie cosmică care ”fierbe” în jurul acestei lunații din martie, și într-un fel, energia sa va fi dominată de activitatea lui Uranus.

Data la care se întâmplă această Luna Nouă în Pești nu este accidentală și este cu siguranță calea Universului de a ne pregăti pentru unele începuturi noi.

Luna Nouă din martie ne pregătește să intrăm în ape proaspete. Ne pregătește să deschidem noi posibilități pe care acest nou ciclu le aduce în drumul nostru și ne oferă încredere în fluxul și direcția vieții noastre.

Această Lună Nouă ne cere să renunțăm la orice așteptări care ne țin pe loc sau ne împiedică să acceptăm un nou set de idei sau credințe. Ne va ajuta să ne îmbunătățim modul de gândire și să eliminăm gândurile sau comportamentele care nu ne mai servesc.

În ultimele luni, ne-am crescut vibrațiile, am eliminat ”pânzele de păianjen” din viața noastră și am creat spațiu pentru un nou val de energie. Am făcut munca grea, iar acum este momentul să devenim un far luminos de primire a energiilor.

Este timpul ca noi toți să ne deschidem brațele, să ne deschidem inimile și să îmbrățișăm ceea ce ne trimite în cale Universul.

Așa cum spune și Tosha Silver, să îmbrățișăm ceea ce trimite Universul, ca și cum ar fi venit din inima noastră.

Viața poate fi epuizantă uneori. O altă zi, o altă săptămână, o altă Lună Nouă… dar există o forță cosmică care este mai mare și mai minunată decât tine. Această forță ține esența ta, dar pe un mod extins, mărit.

Această forță este acolo pentru a vă sprijini, a vă încuraja și a vă ajuta să vă trăiți cea mai bună viață.

Cosmosul este ghidul tău. Este oglinda voastră în ceea ce se întâmplă mai jos, în profunzimea sufletului tău, în adâncul inimii tale.

Sufletul tău strălucește ca o mie de diamante care împrăștie lumina. Sufletul tău este un curcubeu de culori și lumină. Asta este ceea ce sunteți cu adevărat, dar voi veți vedeți doar un corp, mâinile și picioarele și această formă solidă 3D pe care nu o puteți ignora. Și este normal. Asa ar trebui sa fie.

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 – Veți intra într-o nouă dimensiune de înțelegere a lucrurilor

În noaptea de Luna Nouă se vor deschide inimi, vor fi plantate semințe. Veți intra într-un nou domeniu de înțelegere, într-un domeniu nou de înțelepciune.

Această Lună nouă ne va conduce în noile începuturi pe care le va aduce noul an astrologic pe Equinox din 21 martie, când Soarele se va întoarce la punctul de început al roții zodiacale.

Acesta este semnul unui nou capitol strălucitor, un capitol mai îndrăzneț, mai curajos și mai aventuros decât înainte.

Această Lună Nouă ne va da o strălucire a acestei energii și ne va ajuta să ne pregătim pentru acest nou capitol. Această Lună Nouă este punctul de plecare pentru restul anului. Ce planificăm acum, ceea ce vibrăm acum ne va  călăuzi în lunile următoare.

Dacă nu vă place unde vă aflați acum, această Lună Nouă vă oferă posibilități și oportunități de a gândi în afara cutiei, de a gândi mai mult și de a gândi diferit despre situația dvs.

Dacă ați văzut lucrurile într-un fel, această Lună Nouă vă cere să lerăsturnați, să le întoarceți, să le vedeți într-o lumină nouă.

Luați o situație de viață  care vă stresează și încercați să o răsuciți. Să o vedeți în sens invers. Vedeți dintr-un unghi nou. Vedeți-o într-un mod care te face să te simți inconfortabil. Întindeți-vă, întindeți dimensiunile minții și vedeți ce gânduri sau inspirații veți primi.

Această Lună Nouă vine, de asemenea, cu o reamintire care vă spune să nu forțați schimbările înainte de a fi gata să le faceți.

Puteți fi exact unde vă aflați. Există un scop pentru voi exact acolo unde vă aflați. Frumusețea unei Luni Noi a Pestilor este că nu suntem încurajați să gândim adânc, în schimb suntem încurajați să ne simțim profund.

LUNĂ NOUĂ în PEȘTI, 6 martie 2019 – Suntem încurajați să devenim mai creativi

Suntem încurajați să ieșim din mintea noastră și din gândirea rațională și să mergem într-un loc mai creativ. Suntem încurajați să cântăm, să dansăm, să ne exprimăm prin artă și prin muzică.

Suntem încurajați să renunțăm la gândurile noastre, să ne clarificăm rațiunea și să ne concentrăm în schimb asupra ritmului și mai ales ritmului inimii noastre.

Inima noastra contine un camp magnetic atat de puternic. Ea își radiază propria înțelepciune, își poartă inteligența proprie și energia acestei lunatii, vă va ajuta să vă aliniați cu aceasta.

Nu credeți tot ceea ce gândiți. Ștergeți ”nebunia” minții voastre și acordati-vă în bătaia inimii voastre. Simți-ți inima pulsând. Simțiți energia care curge din centrul ființei voastre.

Această Lună Nouă este diferită de celelalte. Este ultima lună nouă înainte de începutul anului astrologic, iar cosmosul învârte o furtună în jurul ei cu atât de multă activitate și întâmplări.

Șă nu uitați că în orice moment, prin săptămâna acestei lunații, vi se va oferi un sanctuar. Un paradis sigur în semnule Pestilor unde puteți să vă retrageți în interior și pur și simplu să fiți cu voi înșivă, cu inima și cu sufletul vostru.

Nu permiteți minții să vă tragă în jos sub această energie. Nu vă permiteți să credeți gânduri care nu vă incarcă pozitiv. Dă-ți permisiunea să crezi că ești minunat. Dă-ți permisiunea să te vezi drept curcubeul stelelor care ești.

Tu esti dragoste, tu esti Universul, si tu trebuie sa crezi în tine cel mai mult.

Eliberați mâinile de frică, eliberați ceea ce odinioară ați crezut și mergeți cu îndrăzneală și curaj în noul val.

 

Tanaaz – foreverconscious.com

Traducerea și adaptarea Oficial Media

Uranus în Taur 2018-2026 – Schimbare la orizont

Uranus este în Taur! Uranus a schimbat Semnele și a trecut din Berbec în Taur în 15 Mai 2018. Uranus va sta in Taur până în 26 Aprilie 2026. Poate că intrând în Taur, Uranus deja v-a deranjat viața. Tranzitul More…

Uranus în Taur 2018-2026: Se termină lumea banilor

Uranus în Taur 2018-2026 Extremele se ating întotdeauna și se înlănțuie ciclic. După 7 ani de exhibiționism feroce cu Uranus în Berbec (2011-2018), ne așteaptă o perioadă de mai mare decență și, More…

URANUS IN TAUR, 15 MAI 2018- 7 IULIE 2025: Revoluție și neprevăzut în toate domeniile

“Dar mie, Tu-mi dai puterea bivolului si m-ai stropit cu untdelemn proaspat.”Psalmii 92-10 Uranus efectueaza o revolutie in jurul Soarelui in 84 de ani si 7 zile, fiecare semn zodiacal il tranziteaza in

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share