05/12/2020

Luna Plina in Sagetator, 2 iunie 2015. Avalansa noilor inceputuri

new dayLuna Plina in Sagetator din data de 2 iunie ne reaminteste ca este mai mult decat in regula daca viata noastra nu seamana deloc cu ceea ce ne-am imaginat noi ca va fi – chiar si in comparatie cu modul in care se prezenta cu doar cateva luni in urma.

Fiti constienti de faptul ca nu avem (inca) toate piesele puzzle-ului si, chiar daca am luat cateva decizii importante in ultimele luni, inca mai avem de luat una: alegerea de a crea un inceput nou, magic.

In ultimele luni am avut cateva incercari destul de mari din punct de vedere astrologic. Inca din luna martie, cand cuadratura Pluto – Uranus ne-a scuturat zdravan vietile, am intrat pe repede-inainte in descoperirea sinelui nostru autentic.

Daca ne-am facut treaba pe care o aveam de facut, suntem acum in punctul in care tot ceea ce nu mai servea sinelui nostru inalt va fi, in sfarsit, curatat.

Numai dupa ce vechiul a fost eliminat, un nou inceput poate creste.

2015 este cu adevarat un an al tranzitiilor. Chiar acum ajungem la jumatatea vietii extraordinare pe care o avem in fata noastra pana la trecerea in 2016. Acest an nu este despre schimbari si inceputuri necunoscute, care vin de niciunde. Acest an este despre a vedea ceea ce a fost acolo tot timpul, insa noi nu eram pregatiti sa vedem pana acum. Acesta este ultimul an, incepand inca cu 2012, care va reconstrui vietile noastre in moduri noi si palpitante.

Suntem cu adevarat in zorii Erei Varsatorului si, ca tot unitar, suntem cu totii provocati sa ne traim adevarurile in fiecare zi.

Noile inceputuri sunt inspaimantatoare si asa si trebuie sa fie! Daca nu am fi un pic bruscati de un inceput, atunci acesta nu ar putea sa ne ofere grandoarea. Insa suntem pregatiti. Ne asteapta de ceva timp. Si chiar daca posibilitatea unui job nou, a unui nou aranjament de viata sau chiar a unei noi relatii ne-a dat palpitatii din cand in cand, fiti constienti ca Universul nu ne ofera nimic din ce nu suntem pregatiti sa primim.

Sagetatorul este semnul optimismului, vitalitatii si bunelor intentii. Orice lucru inceput in aceasta perioada va fi sustinut de norocul acestui semn. Aceasta Luna Plina se intampla fix la mijlocul perioadei in care Mercur este retrograd.

Multa lume inca mai crede ca atunci cand avem parte de un retrograd trebuie sa stam ascunsi sub plapuma timp de trei saptamani, insa chiar nu este cazul.

Retrogradul este de fapt mersul incetinit al unei planete, asa ca tot ce ni se cere este sa incetinim si noi un pic. Suntem invitati sa simtim, in loc sa gandim, sa ne urmam inima – indiferent unde ne-ar duce. In acest sens, Sagetatorul ne anunta ca suntem pe calea cea buna.

Sagetatorul ne ofera un discret si optimist boost de incredere pentru a merge inainte.

Mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share