LUNA PLINA in SAGETATOR 22 mai: Adevarul poate arde cumplit sau armonizeaza, vindeca.

justice

„Omul poate sa chibzuiasca in inima lui insa raspunsul pe care-l da limba vine de la Domnul”.
(Psalmi, 16.1)

Momentul de Luna Plina in Sagetator pune in miscare energii imense declansate de opozitia dintre Luna in Sagetator gradul 1:14 si Soarele in Gemeni gradul 1: 14. Luna Plina este o faza lunara importanta, acuma entitatile solare ( Soarele este o fiinta vie ) sunt intr-un dialog astral cu entitatile lunare care traduc mesajele astrale pentru noi, pamantenii.Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. O Luna Plina este de fapt un aspect de opozitie intre Soare si Luna iar aspectul de opozitie este in acord cu semnul Balantei, aducand dezechilibru prin conflicte sau echilibru prin reconciliere. Reprezinta un obstacol de trecut in raport cu o intalnire, in relatiile noastre fie ca vorbim de relatia cu propria persoana, cu partenerul de viata, cu locul de munca, cu parintii, cu iubirea, cu copiii, etc. Acuma putem vedea acele fatete ale sinelui nostru, ale relatiilor noastre pe care  refuzam sa le vedem, sa le recunoastem pentru a face viata noastra mai linistita si armonioasa.(…)

Aceasta Luna Plina in Sagetator ( puterea adevarului) in casa X, in casa naturala a lui Saturn poate fi un judecator aspru si dur pentru cei care au ajuns “ sus “ nemeritat, este intunericul care aduce in lumina secrete, jocuri ale puterii, mizeria morala. Ambitiile implinite fara prea multa munca dar prin diferite metode neortodoxe sunt vizibile in aceasta perioada, energia acestei lunatii poate “ detrona “ pe cei care isi folosesc puterea personala doar pentru a face rau.
Aceasta Luna Plina in Sagetator pe gradul 1:14 este “ aprinsa, luminata, electrizata” de Soarele in Gemeni si devine pentru Marte retrograd( trecutul este analizat) in Sagetator pe gradul 2  apogeul activitatii lui de detectiv in trecutul aparent ingropat.(…)

Luna Plina in Sagetator in fuziune cu Marte retrograd in Sagetator aduc in lumina dezbateri pe teme grave, cum ar fi dreptul, justitia, religia, aplicarea legii, studii superioare, beneficii prin cunoastere inalta, lucruri ascunse in strainatate, straini, calatorii, tari straine, cariera, sefi, puterea unui sef. Acuma, Marte retrograd in Sagetator este la “ masa” Lunii Pline in Sagetator si devine un moment de sinceritate radicala in tot ce tine de problemele si obstacolele in activitatile profesionale, putere, manuirea puterii.

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

 

Daca ti-a placut articolul citeste si:

 IMG_3492Cine ne învață să trăim?

Putem schimba orice iubind?12782520_10207594874042754_1400264472_n

padina2015

Trairea sublima inseamna contopirea cu universul – Tratat de(spre) nemurire

n5

Inhibarea sexualității hranește ființa cu tensiuni, cu degradarea stimei de sine, cu stări de nemulțumire și nesiguranță.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share