Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

LUNA PLINA IN SCORPION – 22 APRILIE 2016, “IARTA-TE SI IARTA”

luna plina

”…Cum faza de Luna Plina in Scorpion este un aspect de opozitie dintre Soarele in Taur si Luna in Scorpion, acest moment astral ne cere sa echilibram aceste energii care au in comun preocuparea pentru bani, valori, control, sexualitatea, senzualitate, putere, incapatanare extrema. Daca Taurul vorbeste prin verbul “ a avea”, vrea siguranta materiala si emotionala, semnul Scorpion conjuga intr-un mod profund verbul “ a dori”, ii place riscul, misterul, puterea, schimbarea, transformarea. Daca Taurul iubeste stabilitatea, vrea limite clare in ceea ce priveste binele si raul, neaga posibilitatile de schimbare, Scorpionul iubeste riscul, manipularile emotionale, opiniile nestramutate si se teme de tradare. Scorpionul este un semn de apa asociat cu profunzimea, intunericul, puterea, controlul, sexul, banii, secrete, operatiuni sub acoperire, relatii profunde, relatii profunde facute sus in cer. Scorpionul este detectivul care observa totul dintr-un loc ales de el, are o intelegere naturala a renasterii, transformarii, mortii, regenerarii. Scorpionul guverneaza in acelasi timp si “ banii celuilalt “ cum ar fi investitiile, banii partenerului, creditele bancare, comisioanele, mostenirile.

Aceasta lunatie va pune sub semnul intrebarii stabilitatea noastra prin faptul ca semnul Scorpion stie atat de bine sa dea viata lucrurilor aparent ingropate, uitate, sa vina cu o nota karmica aparent uitata dar universul nu uita nimic. Putem vedea aspectul de Luna Plina ca o marturisire a tot ceea ce a adunat sufletul in ultimile sase luni, a adunat in el emotii de toate felurile iar acuma spune “ gata, nu mai pot asa, trebuie sa iau o hotarare”.

Luna plina in Scorpion formata de opozitia dintre Soarele in Taur si Luna in Scorpion  activeaza axa XII-VI, o axa a sanatatii dar si a limitarilor, aici dialogul astral intre cele doua luminarii ne obliga sa ne confruntam cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli in dragoste, munca, cariera, familie, rude. Daca Soarele in Taur in casa XII ne vorbeste despre conditionarile faptelor nostre din trecut, vieti trecute, ne cere sa  invatam ca viata are un scop divin, sa invatam ca scopul unei vieti este iubirea neconditionata, compasiunea, iertarea, sprijinul celorlalti,  Luna in Scorpion in casa VI ne atinge sufletul prin crize existentiale, aici, experienta de zi cu zi devine cartea noastra de capatai.(…)

Verbul  caracteristic Scorpionului este “ a dori “ reamintindu-ne in aceste zile ca putem vedea mai clar care dorinte pot fi realizate si care trebuie lasate “ sa moara”. Ambele semne sunt renumite pentru posesivitatea lor dar aceasta Luna Plina in Scorpion ne cere sa intelegem ca cele mai importante “ valori ” sunt zidite in suflet. Scorpionul nu detine pe lucruri, aici doar sufletul vorbeste, construieste iar tot ce nu ne mai serveste in viata trebuie sa moara pentru a face loc unei experiente noi. Cum Scorpionul este intens, tine pica pe oameni si nu iarta prea usor poate a avenit timpul sa iertam, sa nu mai fim suparati pe nimeni, “Iarta-te si Iarta “este indemnul major al acestei lunatii.”

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

Daca ti-a placut acest articol, citeste si:

MARTE RETROGRAD IN SAGETATOR/ SCORPION 17 APRILIE -30 IUNIE 2016- ”Cine va este dusman si cine va vinde usor”

Marte in Scorpion 2016: Este vremea scandalurilor sexuale și financiare

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">