Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Luna plina in Taur, 27 octombrie 2015. Ascensiunea pamantului

luna-plina-de-pe-net

Exista o atmosfera de curaj discret si intelepciune solida in ceea ce priveste Luna Plina din data de 27 octombrie (14:05h,ora Romaniei), venind ca o placuta schimbare dupa toate nebuniile aduse de tranzitele retrograde si vartejul sezonului de eclipse care au avut loc in ultimul timp.

Aceasta Luna Plina (o superluna, din nou) are loc la 3°44’ in Taur, reprezentand un punct de consolidare, dupa fierberea haoticilor curenti transformationali din ultimele luni.

Fiecare Luna Plina reprezinta un climax din punct de vedere energetic, ce radiaza o puternica lumina asupra a orice ajunge la un ciclu complet in viata noastra, scotand in relief punctele culminante, realizarile si manifestarile in lume la nivelul celor cinci simturi.

Cu o Luna Plina in constantul si fixul semn al Taurului si o inconjuctie cu Saturn (fundatiile), aceste puncte culminante si realizari vor fi aplicabile acelor domenii de viata ale vietii dintr-o harta natala unde este continut Taurul la 3°44’, domenii care trec printr-o faza de stabilizare.

Fertil si impamantat, semnul Taurului poarta cu sine acea energie pura, autentica si docila a Mamei Pamant. Afinitatea sa pentru calitatile de cultivare ale Lunii este puternica: astrologii descriu Luna ca fiind exaltata in acest semn. Este o combinatie care descrie un climat de intretinere, fermitate si docilitate, un teren mai sigur, pe care pasim si ne reluam calatoria.

Cu un numar mare de planete in semne de pamant in momentul acestei Lune Pline (Venus, Jupiter si Marte in Fecioara, formand un trigon cu Pluto in Capricorn), calitatile senzoriale si pragmatice ale acestui semn vor fi resimtite in mod special. De aceea consider ca, in pofida altor aspecte sensibile ce vor aparea pe cer (cum ar fi, de exemplu, cuadatrura Saturn – Neptun), aceasta Luna Plina va fi cu greu frenetica sau incarcata de drama. Vibratia predominanta a tenacitatii si pragmatismului ne vor insoti in clarificarea sentimentelor noastre si a unor situatii, relatii sau interese, determinand daca acestea sunt cu adevarat capabile sa ne hraneasca si sa ne sprijine pe termen lung. Aceasta s-ar putea sa fie acea Luna care sa ne faca sa constietizam adevarata valoare a unei legaturi, proiect sau relatii.

Semnificatia suportului primar purtat de Taur este exprimat, de asemenea, in guvernarea sa asupra resurselor materiale, conditiei fizice si a banilor. Luna Plina in Taur poate aduce finalitate, incheiere in chestiuni de natura financiara, plati pentru manevre ale banilor facute in trecut, consecinte al strategiilor financiare, in functie de masura in care am fost implicati activ in aceste chestiuni.

Aspectul hedonist al acestui semn se manifesta, de asemenea, prin trezirea naturii noastre de dorinta si o mai puternica nevoie de a ne delecta cu placerile simturilor, favorizate de sextilul dintre Luna Plina si Neptun si eroticul contact Marte-Venus. Atata timp cat nu exageram, nu este nimic gresit in a ne bucura si savura experientele ce vin, abandonandu-ne in nou-descoperitul confort si desfatarea sub o Luna Plina ca aceasta. Poate fi o modalitate foarte sanatoasa de a ne impamanta in propriul corp, iesind din drama si renascand verva si pofta noastra de viata.

Luna simbolizeaza nevoile, pana la urma, iar noi inca suntem chemati sa onoram acest vehicul trupesc, ce face posibile toate experientele noastre umane. Reprimarea impulsurilor noastre sanatoase si negarea nevoilor de placere a corpurilor noastre echivaleaza cu reprimarea starii noastre naturale de intregire.

Acesta este un moment in care sa celebram Natura, in orice sens si declinare, gasind o cale catre acea oaza de inflorire in seninatatea caracteristica Taurului, chiar daca aceasta inseamna sa incetinim si sa raspiram, luand o pauza de la rutina haotica. Este destul de putin posibil sa ne putem grabi in momentul unei Luni Pline, atunci cand se afla intr-unul dintre cele mai lente semne…iar lumea nu va aprecia bruscarile. Nu exista loc pentru negociere, insa va fi suficient timp pentru a petrece si a ne desfata in siguranta calma a Adevarului.

Sursa: http://www.aeternalight-astrology.com

Traducere: Alice Danila

Distribuie acest articol Oficial Media
Share