04/12/2021

”M-am întors in tara sa-l SUSTIN pe IOAN MARINESCU”

bilet1

Candidatura fostului prefect, Ioan Marinescu la functia de consilier judetean se pare ca se bucura de simpatia multor damboviteni. Alegand varianta de a reprezenta comunitatea ca independent, a atras foarte multi sustinatori, unii venind de peste granita, din tarile in care muncesc, doar pentru a-l sprijini si a-i acorda votul lor.

L-am contactat pe Catalin Alexandru, care ne-a marturisit: „chiar ieri s-a intors o doamna, special, pentru sustinerea domnului Ioan Marinescu, insa sunt mai multi care au venit sau vor veni in perioada urmatoare. Eu l-am cunoscut pe domnul prefect si este un om deosebit, de aceea m-am intors de la Zaragoza, ca sa-i fiu alaturi in toata perioada campaniei.”

Catalin Alexandru a postat chiar pe contul de facebook motivul revenirii in tara:

„Vreau sa fac un anunț important si sa lămuresc pe cei care sunt înca în dubii cu privire la revenirea mea în țară . Am citit presa locala in mod constant și fiind surprins intr-un mod plăcut de hotărârea luată de fostul prefect Ioan Marinescu de a candida independent pentru funcția de consilier județean, m-am întors în țară pentru a-l susține atât moral cât și prin acțiuni desfășurate în timpul campaniei, cunoscându-l personal ca fiind o persoană integra si de cuvânt. Alte câteva persoane au revenit în țară pentru a-l susține, dar acestea doresc să rămână anonime. Susțin Ioan Marinescu pentru funcția de consilier județean!”

bilet

Distribuie acest articol Oficial Media
Share