Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

M.J. Ryan: ”Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm”

Pe zi ce trece, Bill Gates se deconspiră singur pe măsură ce pretinde să se înnăsprească stările de urgență, care nu pot fi și nu ar trebui ridicate decât după ce marea majoritate a populației este vaccinată.

Michael J. Ryan: Să mergem ca în Singapore, din casă în casă

”Săptămâna trecută, un oficial de rang înalt de la OMS a declarat: ”A venit timpul ca autoritățile să vină acasă la oameni, să vadă cine este infectat și să-i ia”, bineînțeles pentru binele general. În același timp, un dr. de top din cadrul Grupului de Lucru cu Privire la Coronavirus de la Casa Albă are un serios conflict de interese și pare a fi pe statul de plată al lui Bill Gates. Ea tocmai a recunoscut că rata mortalității covid este umflată. Cum se poate ? Trageți o privire după cortină pe măsură ce analizăm cele mai recente informații, acelea pentru care media corporatistă primește bani să nu le dea public.” Spiro Skouras -https://www.youtube.com/watch?v=KJ5Xo3NAUE0- Canal Youtube

Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm

Michael J. Ryan: Trebuie să avem abilitatea nu numai de a izola cazuri, dar și de a detecta repede boala la contacți și de a-i îndepărta pe contacți în caz ca se îmbolnăvesc. Era o parte importantă a problemei. Acum folosesc aplicații mobile pentru asta, pentru a testa un asemenea sistem. Dar în Singapore au facut-o fără aplicații. Au făcut-o cu lucrători comunitari, lucrători din sistemul medical vizitând casele, verificând în fiecare zi starea lor de sănătate și întrebându-i: Cum vă simțiți? Aveți febră? Aveți tuse? Dacă un contact manifesta tuse sau febră, era luat imediat pentru a fi testat.

M.J. Ryan: ”Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm”

Deci da avem nevoie de gadgeturi, ne ajută, dar ele nu sunt soluția. In acest moment, nu avem o alternativă pentru ceea ce pe vremuri numeam epidemiologie la firul ierbii. Practicieni din sistemul medical, asistente, lucrători comunitari lucrând alături de comunitate pentru a detecta cazuri de infecție la nivel comunitar. Și persoana cu cel mai mare risc de îmbolnăvire este cea care a fost contact semnificativ al altui caz. În acest moment, în majoritatea locurilor din lume, datorită carantinei, transmisia virusului se realizează în general la nivelul casei, la nivelul familiei.

Într-un anumit sens transmisia virusului s-a mutat de pe stradă și a fost împinsă înapoi în cadrul familiilor. Acum, trebuie să mergem și să căutăm în familii pentru a-i găsi pe oamenii care ar putea fi bolnavi, să-i îndepărtăm și să-i izolăm într-un mod sigur și demn.

Urmăriți 23 de minute de sinteză a ceea ce se întâmplă astăzi:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share