Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Madame Bovary la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, o explorare profundă a naturii umane

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște vă invită la spectacolul Madame Bovary, vineri, 10 mai, de la ora 19.00 în Sala Mare. Regia este semnată de Mălina Andrei, scenografia aparține managerului Mc Ranin.
Spectacolul de teatru-dans „Madame Bovary”, în regia și coregrafia Mălinei Andrei, este un studiu asupra relației complexe dintre actor și personaj, dintre regizor și actor, dintre expresivitate corporală și public, într-o încercare de a dezvălui straturile adânci ale psihologiei umane și ale societății în care personajele evoluează. Astfel, relația actor-public devine o punte subtilă între realitate și ficțiune.

În loc să o prezinte pe Emma Bovary ca pe o eroină tragico-romantică sau ca pe o victimă a propriilor iluzii, regizoarea aduce în prim-plan portretul unei femei puternice și determinate, care se străduiește să își depășească condiția și să își redefinească propriul destin.

În scenografia semnată de Mc Ranin, fiecare detaliu scenic, de la decoruri la costume, este gândit pentru a sublinia și a amplifica emoțiile și temele abordate în spectacol.

Spectacolul „Madame Bovary” este o explorare profundă a naturii umane și a relațiilor complexe dintre personaje, subliniind puterea și vulnerabilitatea umană, într-un mod care invită publicul să reflecteze asupra propriilor iluzii și asupra modelării propriilor vieți.

📍Vineri | 10 mai | ora 19:00 | Sala Mare | 𝘛𝘰𝘯𝘺 𝘉𝘶𝘭𝘢𝘯𝘥𝘳𝘢

după romanul lui Gustave Flaubert

Regia artistică, scenariul, coregrafia, universul sonor și conceptul video: Mălina Andrei

Decorul și costumele: Mc Ranin

Emma Bovary – Oana Marcu

Charles Bovary – Radu Câmpean

Léon Dupuis / Un invitat la bal – Andrei Mărcuță

Rodolphe Boulanger / Un invitat la bal – Mircea Silaghi

Negustorul Lheureux / Un invitat la bal – Ilie Ghergu

Farmacistul Homai / Papa Rouault / Preotul / Un invitat la bal – Florin Georgescu Jr.

Călugărița / Țăranca / Nastasie – Cristina Dumitra

sursa: tonybulandra.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share