Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mama – simbol al tuturor începuturilor

AFIS - mama simbol al tuturor inceputurilor - 9 martie 2015Luni, 9 martie 2015, ora 1330, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa, va fi organizat evenimentul „Mama – simbol al tuturor începuturilor”, în cadrul proiectului „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”.

Coordonatorii proiectului: Chebac Claudia şi Rusu Raluca.

Participă:

–       elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” Târgovişte, coordonaţi de bibliotecarFlorentina Tiţa;

–       voluntarii proiectului “Raftul cu iniţiativă” (elevi din cadrul liceelor dâmboviţene);

–       membrii Clubului pensionarilor activi din cadrul Fundaţiei Andrei.

Proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci” este implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014

Proiectul îşi propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunităţi calitative de implicare a cetăţenilor de orice vârsta în beneficiul comunităţilor pe care le deservesc. Misiunea Pro Vobis este de a dezvolta voluntariatul prin activităţi de instruire, consultanţă, cercetare şi facilitarea colaborării tuturor factorilor interesaţi şi de a promova voluntariatul în România ca resursă viabilă şi de neînlocuit în soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share