Mâncare premium pentru pisici fericite, la o lăbuță …distanță

Atunci când alegi să adopți sau să cumperi o pisică îți dorești ce e mai bine pentru ea, motiv pentru care ai făcut și gestul de a-i dărui o casă nouă.

Mâncare premium pentru pisici

Pe lângă fericirea pe care i-o dai îngrijind-o și jucându-te cu ea, merită să acorzi o importanță deosebită și hranei pe care i-o oferi.

Mai mult decât atât, noi îți recomandăm să faci vizite constante la veterinar pentru a le verifica starea de sănătate și a putea adapta hrana în funcție de nevoile speciale pe care prietenii tăi necuvântători ar putea să le aibă.

Avantajul zilelor noastre este că nu mai trebuie să batem orașul până să găsim felul lor preferat de hrană umedă, uscată sau treats, ci le găsim pe toate online, la câteva clickuri distanță. La fel și produsele pe care de obicei le găsești în farmaciile veterinare – doar că pentru acestea este ideal să ai o rețetă de la un medic înainte să începi să le dai pisicilor.

De ce să alegi hrana umedă pentru pisica de acasă

Hrana umedă nu trebuie să fie văzută ca un complement a celei uscate ci dimpotrivă, mesele principale ale zilei. Deși este mai indicată pentru masculi, deoarece aceștia sunt mai predispuși la obstrucție urinară, nu are ce să le facă vreun rău femelelor.

Hrana umedă în primul rând hidratează pisicile și le ajută să treacă peste un stres provocat de o posibilă lipsă a apei. Deshidratarea este o problemă majoră pe care pot să o întâlnească pisicile și care uneori poate deveni fatală.

Desigur, fiind pisici crescute în casă sau pe lângă casă, ele au parte de o hidratare continuă, de câte ori au nevoie. Însă hrana umedă le asigură hidratarea completă indiferent de vreme sau cantitatea de apă pe care au băut-o.

Tipuri de hrană umedă pentru pisici

Hrana umedă pentru pisici se împarte în mai multe tipuri, în funcție de buget și de nevoile blănosului. Despre câteva dintre acestea îți vom spune azi, in caz că dorești să faci o schimbare în dieta sa sau doar să vezi ce mai există pe piața online.

Pentru pui

Puii de pisică au nevoi speciale, tocmai de aceea cei de la Royal Canin au pliculețe și pateuri care consolidează sistemul imunitar, ajutându-l pe cel mic să fie voinic și să aibă parte de o creștere normală.

Pentru adulți

Pisicile adulte au nevoie și ele de o hidratare cum trebuie, iar pentru ele găsești pliculețe, pateuri și chiar supă cu diferite arome, în funcție de ce ai văzut că le place cel mai mult.

Pentru seniori

Pisicile trecute de o anumită vârstă au tot mai mare nevoie de îngrijiri speciale, tocmai de aceea se găsește hrană special concepută pentru ele.

Ai grijă de animăluțul tău, iar acesta îți va aduce doar fericire de câte ori ajungi acasă sau ai nevoie doar să stai în liniște cu cineva aproape!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share