Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Pitești, pe numele unui tânăr de 23 de ani, din satul Voia.

Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Surprins la volan, deși ar fi consumat băuturi alcoolice

La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au oprit pentru control, pe raza comunei Produlești, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Titu.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de alcool, fiind indicat un rezultat cu o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Accidente rutier în Scheiu de Jos

La data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier cu victime.

În urma deplasării la fața locului, respectiv pe drumul județean 702L, și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 30 de ani, din

Distribuie acest articol Oficial Media
Share