Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mândri de SIMONA! Românca a pierdut finala de la Roland Garros, dar a evoluat curajos!

Simona Halep a pierdut ultimul act al turneului de la Roland Garros. Sportiva din România a cedat în fața Mariei Sharapova în trei seturi, 4-6, 7-6, 4-6, la capătul unei partide care a durat mai bine de trei ore. Susținută de peste o mie de români, Halep a făcut un meci bun și a fost aproape de primul trofeu de Mare Șlem din carieră. Până la finala cu Sharapova, românca nu pierduse niciun set la ediția din acest an turneului parizian. Pentru parcursul de la Roland Garros, Halep va primi 825.000 de euro, dar și puncte importante WTA, care o vor propulsa pe poziția a treia în clasamentul mondial.

Simona: „Le mulțumesc fanilor!”

Sportiva momentului în România, Simona Halep a avut un discurs echilibrat după finala pierdută la Roland Garros .”Sunt foarte emoţionată pentru că este pentru prima oară cînd vorbesc din această postură, de finalistă la un turneu de Mare Şlem. Vreau să o felicit pe Maria Şarapova pentru trofeu. Îi urez mult succes pe viitor. Am făcut un turneu fabulos, vreau să le mulţumesc tuturor, dar mai ales românilor. Ştiu că foarte multă lume din România mă urmăreşte.Le mulţumesc din inimă. Vreau să mulţumesc şi tuturor oamenilor din staff-ul meu. Am făcut o treabă foarte bună împreună. A fost prima finală pentru mine, sper să nu fie ultima”, a vorbit Halep.

Rating mare pentru Eurosport

Postul TV care a transmis toate partidele Simonei la Roland Garros a reușit audiențe mult peste medie la finala de astăzi. Sute de mii de oameni au stat cu ochii pe Eurosport, fie acasă, fie în baruri, pub-uri sau terase.

Foto: Gazeta Sporturilor

Distribuie acest articol Oficial Media
Share