Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mara Nicolescu – Dorim să facem lumină în cei trei ani de așa-zisă pandemie

Mara Nicolescu a declarat astăzi că în cei trei ani au fost nenumărate nereguli de management atât medical cât și politic. Domnia sa a mai menționat că unul dintre proiectele AUR este acela de a face lumină în tot haosul creat voit, numit ”pandemie”.

Mara Nicolescu - Dorim sa facem lumina

Printre sutele de articole de trezire la realitate, redacția noastră a amendat în perioada 2020-2022 cenzura la care eram supuși pe subiectul sus-amintit. Redau din arhivă un scurt fragment:

Înșelătoria mondială a secolului a pendulat, pentru a dovedi prostia omenească, între presupunerea rezonabilă și cauza coincidentă. S-a descoperit cel mai eficient test de inteligență pentru idioți. Îl voi numi TII. Înainte de orice fel de m..ci, prima aplicație la care a fost supusă omenirea prin repetiție a fost expresia NE VOM FACE BINE. Nimeni nu a întrebat de ce.” Articolul integral aici!

Mara Nicolescu este coordonator comunicare în cadrul AUR Dâmbovița si candidat pentru alegerile europarlamentare din 2024. A studiat Teatru la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Actor de teatru și film și, deopotrivă, scenarist, a colaborat cu Teatrul Național Cluj-Napoca, Teatrul Aureliu Manea din Turda și Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

Mara Nicolescu – Dorim să facem lumină

În cadrul conferinței de presă susținută joi, 14.09.2024 la sediul AUR Dâmbovița, doamna Nicolescu a menționat câteva puncte din programul AUR, printre care unul care apasă societatea civilă românească de doi ani, acela în care niște descreierați (expresia subsemnatului) au îngenunchiat bietul popor. Pentru publicul nostru cititor atașăm mai jos video:

Revine pandemia: Gestionare defectuoasă

”Vine toamna și apar, inevitabil, îngrijorări legate de răspândirea noii variante de coronavirus, Eris. Poziția AUR este clară: autoritățile medicale sunt singurele abilitate să gestioneze în cunoștință de cauză, dar ținând cont de toate informațiile care există azi despre coronavirusul SARS 2 și vaccinarea împotriva acestui coronavirus care s-a dovedit ineficientă împotriva transmiterii, cel puțin.

Experiența din anii de pandemie ne îndreptățește să credem că se va continua aceeași politică păguboasă de abordare a răspândirii acestui coronavirus SARS2.

Abordarea pandemiei a fost marcată de numeroase nereguli și lipsă de transparență, atât în țară, cât și în Uniunea Europeană. Despre achizițiile de vaccin, la nivelul Comisiei Europene s-a menținut și se menține secretomania asupra detaliilor contractuale, generând îngrijorări serioase cu privire la integritatea și transparența instituțiilor.

Domnul Cristian Terhes, europarlamentar, a luptat șase luni de zile ca să obțină contractele încheiate de Comisia Europeană cu producătorii de vaccin împotriva SARS 2.

Conferința de presă organizată la Parlamentul European de domnia sa în care a prezentat contractul primit în care aproape toate rândurile erau acoperite cu negru ca să nu se poată citi vreun cuvânt a făcut înconjurul lumii.

Domnia sa a devenit un simbol al luptei împotriva secretomaniei instalate la cel mai înalt nivel în UE vizavi de achizițiile de vaccin.

Azi este candidat AUR pentru alegerile europarlamentare din 2024, AUR fiind singurul partid care a militat și militează în țară pentru transparența deciziilor privind pandemia și singurul partid care a apărat și apără demnitatea tuturor românilor în conformitate cu Declarația Universală a Drepturilor Omului și Constituția României”, a explicat Mara Nicolescu.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share